Serio jest coś takiego xD Ja nawet nie wiem jak ten filmik skomentować poza "ja pierdole"
#przegryw #p0lka #blackpill #bekazlewactwa
@DemagogPL: Tym razem manipulacja Pana Czarzastego.
Ile wyniosła inflacja w 2019 roku i o ile wzrosły ceny żywności❓
Główny Urząd Statystyczny podał wstępny szacunek wskaźnika cen usług i towarów konsumpcyjnych za sam grudzień 2019 r., który wyniósł 3,4% w porównaniu do grudnia 2018 r. Z kolei ceny żywności i napojów bezalkoholowych wzrosły w zeszłym miesiącu o 7% w porównaniu do grudnia 2018 r.
⚠ Dlaczego słowa Włodzimierz Czarzasty z Lewica to #manipulacja?
Przytoczone wyżej dane to szybki szacunek GUS za sam grudzień 2019 roku, a nie za cały rok jak sugeruje Włodzimierz Czarzasty.
Na stronie dokładne wyjaśnienie: https://demagog.org.pl/wypowiedzi/ile-wyniosla-inflacja-w-2019-roku
#demagog #factcheck #inflacja #polityka #neuropa #4konserwy #manipulacja
@TwojStaryToKorniszon zamiast krytykować Włodka lepiej złóż kwiaty na pomniku armii czerwonej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio jest coś takiego xD Ja nawet nie wiem jak ten filmik skomentować poza "ja pierdole"
#przegryw #p0lka #blackpill #bekazlewactwa
Każdego z plusujących zawołam za kilka lat, jak już przedawnią się sprawy korupcji w polskiej piłce i stanoski napisze "Spowiedź Czesia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #kanalbekowy #pilkanozna #pdk #mafia #reprezentacja # pokaż całość