Wpis z mikrobloga

@Jontek6 całkiem spoko :D metoda patelnia/piekarnik?
Trenuj. Ja od dawna nie jadłem w pizzerii, mogę zjeść dwie takie pizzę 32cm jedna po drugiej i czuję się dobrze. Minimalna ilość drożdży i dobrze wyrośnięte ciasto robią robotę ;D
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dam115: Tak, patelnia + piekarnik, w sumie 1kg ciasta i 0,8g drożdży, hydro 62%. Też do pizzerii na razie się nie wybieram. Super zabawa w domu i wbrew powszechnej opini, wcale nie jest to żadna alchemia( ͡º ͜ʖ͡º)
@dam115: @Jontek6

O ! widzę, że profesjonaliści się pchają do zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
moze oprocz @klimatyzator , ktory jest jednak na dobrej drodze
blagam, nie kupuj startego parmezanu. Kazdy starty ser zawiera skrobie lub jakis zastepnik skrobi, zeby starte kawalki sie mozliwie malo do siebie lepily. To zabija smak. Jakbyś kupił ferrari, a potem żałował na dobre opony. To nie ma sensu. Albo parmezan swiezo
źródło: comment_1581226849lUK5EWwzmJykPccmf1yTgf.jpg