Aktywne Wpisy
SaintWykopek +10
Rumun którego w poniedziałek dali mi na praktykanta odszedł dzisiaj z pracy. A ja się ku@wa produkowałem, inwestowałem w niego swój czas, co z tego mam? Tłumaczyłem tysiąc razy, bo #!$%@? człowiek dba bardziej jak o żonę ku@wa o takiego praktykantka a on ku@wa odejdzie od tego (・へ・)
#pracbaza #swstory
#pracbaza #swstory
revoolution +13
ech beka z tych wszystkich przegrywów że zamiast wziąć się za siebie w realnym świecie to płaczą na wirtualnym portalu w wirtualnym świecie
to chyba styl życia
#przegryw
to chyba styl życia
#przegryw
#gotujzwykopem #foodporn #kuchnia
PS. następnym razem nie popełnię tego błędu i wrzucę zdjęcie środka.
@Michu94: Smażenie na oliwie zabija wszelkie pozytywne właściwości oliwy.
Proszę wyjaśnić mi zwrot: "zabija wszelkie właściwości oliwy". Pod jakim względem?
@Royal_Email W czym problem?:) Użyłem oliwy o praktycznie neutralnym smaku - olio di sansa di oliva. Jakie są Twoje rekomendacje?
@Michu94: aaa, to trzeba było mówić od razu że użyłeś odpadowej oliwy z wytłoczyn. jest poważna różnica między oliwą virgin a oliwą z wytłoczyn. Ale nie różnią się temperaturą punktu dymienia, ok 180'C. Po tej temperaturze składniki oliwy rozpadają się w toksyczne związki, podobnie jak w wypadku spalenia masła. Patrząc po twoich stekach temperatura była wyższa i dużo dłużej.