• Wykop.pl
  • Wykopalisko 474
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      lipiec93 2 lata 2 mies. temu via Android

0

Zepsuł mi się powerbank - etui z Iqos. Na infolinii uzyskałem info, że nawet gwarancja rozszerzona tego nie obejmuję. Macie jakieś pomysły co zrobić?
      #iqos #palenie

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Macieeeg 2 lata 2 mies. temu

0

@lipiec93: jak nie obejmuje jak obejmuje xd chyba ze korzystales juz z rozszerzonej gwarancji

• udostępnij
          • Link
      •  

0

Nie korzystałem, pierwszy raz chciałem zareklamować produkt. A roczna rozszerzona gwarancja skończy mi się w czerwcu.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@lipiec93: jak nie obejmuje jak obejmuje xd chyba ze korzystales juz z rozszerzonej gwarancji

Taką informację przekazał mi konsultant

• udostępnij
          • Link
      •  
        sk1lek 2 lata 2 mies. temu via Android

+1

Nie obejmuje tego rozszerzona :( ale gdybyś chciał kupić iqosa za 150 i dużo paczek (15+ paczek) to pv ;)

+: lipiec93
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

Nie obejmuje tego rozszerzona :( ale gdybyś chciał kupić iqosa za 150 i dużo paczek (15+ paczek) to pv ;)
        A jeśli złamie grzałkę przez "przypadek" to wymienią mi całe urządzenie?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Norkanerka 2 lata 2 mies. temu

0

@lipiec93: jak złamiesz grzałkę to wymieniają sam "długopis" (??? XD), no tą właściwą część iqosa.
        Za to mi wymienili powerbank na rozszerzonej, bo zepsuł mi się ten zatrzask i powerbank się otwierał

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@lipiec93: jak złamiesz grzałkę to wymieniają sam "długopis" (??? XD), no tą właściwą część iqosa.
        Za to mi wymienili powerbank na rozszerzonej, bo zepsuł mi się ten zatrzask i powerbank się otwierał

No to mi właśnie zatrzask się zepsuł i się otwiera xDDD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Norkanerka 2 lata 2 mies. temu

0

@lipiec93: Kurna, chyba wczoraj byłam mega zmęczona, bo zlało mi się Twój post z postem kogoś, kto pisał, że mu powerbank nie ładuje i byłam pewna, że tego Ci nie chcą uznać na gwarancji (ʘ‿ʘ)
        Nie wiem skąd jesteś, ale mi w Galerii Mokotów/Warszawa wymienili powerbank bez problemu na rozszerzonej (tzn. oczywiście dostałam pogadankę, że to niby moja wina, bo nie czyszczę dobrze urządzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale wymienili więc to najważniejsze)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@lipiec93: Kurna, chyba wczoraj byłam mega zmęczona, bo zlało mi się Twój post z postem kogoś, kto pisał, że mu powerbank nie ładuje i byłam pewna, że tego Ci nie chcą uznać na gwarancji (ʘ‿ʘ)
        Nie wiem skąd jesteś, ale mi w Galerii Mokotów/Warszawa wymienili powerbank bez problemu na rozszerzonej (tzn. oczywiście dostałam pogadankę, że to niby moja wina, bo nie czyszczę dobrze urządzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale wymienili więc to najważniejsze)

Już napisałem na Messengerze i przyjęli mi gwarancję. Tylko dziwi mnie informacja (błędna) na infolinii

• udostępnij
          • Link
      •  
        z207 2 lata 2 mies. temu

0

Gwarancja rozszerzona jest właśnie na uszkodzenie urządzenia z własnej winy, także wymieniają co by się z urządzeniem nie stało, tylko trzeba je fizycznie mieć i nie można zgubić

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Tibor 10 godz. temu

+862

#heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (22)

mic333 10 godz. temu

+3094

odpowiedzi (27)

michau507 8 godz. temu

+1691

-Panie Michale, proszę wyłączyć na chwilę maszynę, trzeba odpocząć przy 17 godzinach ciągłej pracy.
      -Dziekuje panie prezesie, że dba tak pan o mnie.
      -Ja mówiłem o maszynie. Pan zmienia stanowisko na ten moment.

#przegryw

odpowiedzi (16)

• pełna lista

Wykopalisko

• P0lka skończyła związek z Polakiem i wyjechała za granicę dla kariery... P0lka skończyła związek z Polakiem i wyjechała za granicę dla kariery... 169
    • Media Markt sprzedaje podróbki !!! Media Markt sprzedaje podróbki !!! 100
    • Julia Tymoszenko: Na całym świecie nie ma takiego narodu jak Polacy Julia Tymoszenko: Na całym świecie nie ma takiego narodu jak Polacy 70
    • Konfederacja proponuje zniesienie opodatkowania węgla. Konfederacja proponuje zniesienie opodatkowania węgla. 224
    • Rosjanie cieszą się, że żyją w Rosji, a nie w USA Rosjanie cieszą się, że żyją w Rosji, a nie w USA 65
    • PiS znów przegrał proces z "Gazetą Wyborczą" PiS znów przegrał proces z "Gazetą Wyborczą" 78
    • artykuł z roku 2010: Kaczyński zapowiada, że pojedzie na defiladę do Moskwy artykuł z roku 2010: Kaczyński zapowiada, że pojedzie na defiladę do Moskwy 101
    • Pieniądze ze sprzedaży praw do CO2 Rząd wydał na niewłaściwie cele,... Pieniądze ze sprzedaży praw do CO2 Rząd wydał na niewłaściwie cele,... 79
    • Tor w Nowej Zelandii, gdzie można ścigać się z górki na gokartach Tor w Nowej Zelandii, gdzie można ścigać się z górki na gokartach 48
    • "Moim zadaniem jest odsunięcie PiS od władzy". Tusk: Chcę zostać premierem "Moim zadaniem jest odsunięcie PiS od władzy". Tusk: Chcę zostać premierem 132

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja katolicyzm kultura motoryzacja pieniadze polityka polska rosja ruskimir swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.