Pytanie do wykopowych ekspertów - co byście zrobili w takiej sytuacji?
#stepujacybudowlaniec
Co się dzieje, jeśli prowadzący z lektoratu do tej pory nie wystawił mi oceny, a już minął czas ich wstawiania? Dla ciekawych, kurs internetowy z czeskiego, w połowie semestru odpuściłem sobie, bo nie wyrabiałem z czasem przy dwóch kierunkach jednocześnie, więc uczciwie powinienem 2 dostać, no ale dalej luka jest ( ͡° ʖ̯ ͡°) Oczywiście podanie o warunek już złożyłem i tak dalej, więc zero oszukiwania, ale no właśnie, dalej nie ma nic na usosie #studia #studbaza #uw
@Yrsit: za moich czasów było tak, że ta sekcja od usosa przyjmowała od prowadzących analogowe druki o zamknięcie formularza z oceną. A kiedy prowadzący zdecyduje się na wpisanie oceny, to już jego decyzja ¯\_(ツ)_/¯
@Yrsit: może być też tak, że puste miejsce jest po prostu liczone jako dwója, więc prowadzący po prostu nie wpisał tej oceny, bo i tak usos policzy jak trzeba
@kokosanki: A to tak, ale ktoś kiedyś wspominał że na to musi być zgoda prodziekana. Inna kwestia że raczej nie ma opcji jej braku, po prostu widzi że wykładowca na opóźnienie.
Pytanie do wykopowych ekspertów - co byście zrobili w takiej sytuacji?
#stepujacybudowlaniec