• Wykop.pl
  • Wykopalisko 451
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      TituSan 1 rok temu via iOS

+73

Śmiechłem bardzo, bo udostępniają to znajomi o konserwatywnych poglądach i myślą, że to prawda. Więc trochę #bekazkatoli #bekazprawakow i #koronawirus #heheszki #bekazpisu #neuropa (nie jestem lewakiem ale Alan de Stroyer to geniusz zła)

[zobacz Adjustments.plist]
      +: Multilevel_Inverter, caiuscosades +71 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        gdyzgasnieswiatlo 1 rok temu via Android

+3

@TituSan i sam byś uwierzył gdyby Alan de Stroyer przyszedł Cię nawracać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

+: henryk_saniewski, tangedenor +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mirkogreg 1 rok temu via Android

+48

@TituSan Alan de Stroyer xD

+: DizzyEgg, kubis555 +46 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Haziux 1 rok temu via Android

+1

@TituSan moja laska nie załapała XD
        Wrzuciłem na fb, niech sie dzieję wola nieba :D

+: TituSan
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Mirko_blacharz_cukiernik 1 rok temu via Wykop Mobilny (Android)

+9

​​​​​

źródło: comment_1585632225NPeAOWK2e9BgMUkfindACG.jpg

+: lone_sloane, furcio +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Mirko_blacharz_cukiernik 1 rok temu via Wykop Mobilny (Android)

+5

​​​​​

źródło: comment_1585552595RKjihAq9Jjv5IJ5Rsf2ZyR.jpg

+: furcio, R.......0 +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        galicjanin 1 rok temu

+3

@TituSan: bardzo podobny do księdza Wacława Pały z diecezji zielonogórsko-gorzowskiej

+: niedoszly_andrzej, Delus +1 inny
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

KingaM 9 godz. temu

+482

#pytanie czy to są normalne majty z małą dziurą? Mój facet twierdzi że tak, ja bym mu je wyrzuciła a on na to że nie, nie, że to dobry materiał, jeszcze dzieci jego dzieci będą w tych majtach chodzić, a ja nie mogę na to patrzeć. Kto ma rację? #logikaniebieskichpaskow #nsfw

odpowiedzi (70)

petarda 8 godz. temu

+621

#zonabijealewolnobiega

odpowiedzi (29)

WHlTE 5 godz. temu

+668

świetny gol
      Raków Częstochowa [3]:1 Lech Poznań - Marcin Cebula
      #rakow #lechpoznan #ekstraklasa #golgif #mecz

odpowiedzi (30)

• pełna lista

Wykopalisko

• Rafonix przegrywa z Hejterem w 5 sekund Rafonix przegrywa z Hejterem w 5 sekund 67
    • Wojna o amantadynę, czyli schizofrenia po polsku. Wojna o amantadynę, czyli schizofrenia po polsku. 76
    • Jak zakończyć ponad godzinną interwencję policji pod restauracją w 15 sekund? Jak zakończyć ponad godzinną interwencję policji pod restauracją w 15 sekund? 62
    • Czechy wydalają 18 rosyjskich dyplomatów. Czechy wydalają 18 rosyjskich dyplomatów. 60
    • Rok temu o tej porze był konkretny plan znoszenia lockdownu Rok temu o tej porze był konkretny plan znoszenia lockdownu 65
    • Ratownicy medyczni oburzeni „Spowiedzią Ratownika” Sumlińskiego Ratownicy medyczni oburzeni „Spowiedzią Ratownika” Sumlińskiego 97
    • TVP Info manipuluje ws. liczby zaszczepionych Polaków TVP Info manipuluje ws. liczby zaszczepionych Polaków 49
    • Biden zmienił zdanie i utrzymał wprowadzony przez Trumpa limit uchodźców Biden zmienił zdanie i utrzymał wprowadzony przez Trumpa limit uchodźców 63
    • Dlaczego Beata Szydło nagle zainteresowała się Auschwitz Birkenau? Oto odpowiedź Dlaczego Beata Szydło nagle zainteresowała się Auschwitz Birkenau? Oto odpowiedź 49
    • Wielki Reset - Cyfrowy System Monetarny (BaldTV) Wielki Reset - Cyfrowy System Monetarny (BaldTV) 50

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.