Aktywne Wpisy

Brazylijczyk1 +233
Brazylijskie ciekawostki część II
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
źródło: Bez tytułu
Pobierz

źródło: comment_1586351762KsE9XYW1PEeFdyRNyV4lmX.jpg
Pobierz@laphroig: xD czyli tez sie zaliczasz do tych co w to wierzą.
Poluzowanie czegokolwiek bardziej niz teraz spowoduje u nas Włochy, tylko później.
@PeteGriffin: ale ci ludzie nie zyją sami, dzieciaki im przyniosą to do domu. Ba, nie wiem czy coś w tym temacie w europie było, ale w HKG normalnie ludzie sie po wentylacji i kanalizacji zarazali xD Jeśli to by się sprawdziło, to Twój sąsiad jest chory = ty jesteś chory
@PeteGriffin: polecam glovo/allegro i inne tego typu wynalazki. Kupiłem 36L mleka, 10kg mąki i troche słodyczy/napoi i odbiore bez widywania sie z ludzmi
@PeteGriffin: pytanie na ile wyceniasz brak ryzyka związanego z wyjściem do sklepu :D
za 10kg dałem 48.5zł, czyli 4.85zł od kilograma, wysyłka gratis - więc w sumie racja, w biedrze taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@krabczy: jedź do włoch kazać im otworzyć wszystko bo tylko 600 osób dziennie umiera na jakiegoś koronawirusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ReinmarKrakau: według szacunków mądrzejszych od nas w samym USA tyle umrze o ile zachowają obecne obostrzenia. To ile miałoby umrzeć w takiej Polsce bez