Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ironizer: Tak jak koleżanki po fachu powiedziały takie mamy wytyczne jeśli chodzi o wydawanie kaw dla służb. Weryfikują to potem na kamerach a kierownicy są skrupulatnie z tego rozliczani. Wszelkie uchybienia są surowo karane.

Co nie oznacza że nie dało się inaczej tego załatwić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na przykład postawić Ci kawę. Te 5.49 to i tak za mało za ratowanie życia.

A jak kawa
  • Odpowiedz
@Zamanosuke: W sumie nie obwiniam pań które stoją za kasą, ale marketingowców którzy wymyślili taką chorą promocję. Dla wszystkich pracowników Orlenu mam szacun bo teraz robią to co my czyli narażają siebie i swoje rodziny wcale nie mniej.
  • Odpowiedz
@Ironizer: ja z kolei słyszałem, że np. do lidla można wchodzić bez kolejki, wystarczy jakiś dokument np. legitymacja... ale to u mnie w lidlu słyszałem, nie wiem czy wszędzie tak jest i osobiście też nie sprawdzałem
  • Odpowiedz
To miało ładnie wyglądać w TVPiS w wiadomościach a nie działać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak samo jak z płynem orlenu maliniak sie miał pokazać w fabryce mieli zrobić propagandowy filmik i tyle a nie jakaś misja czy inne powódki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ironizer:
  • Odpowiedz
@Ironizer: w ogóle circle pod względem napoi to spoko są xD Kiedyś z uwagi na to że nie było hot-dogów to dostałem dwie kawy (a miałem kod na darmową jedną kawe lub hot-doga) xD widocznie tam takich kontroli z kamer nie mają
  • Odpowiedz