@brzuchaty_miesien: Makłowicz był już nominowany parę razy i na swoim ostatnim streamie powiedział, że się musi zastanowić czy coś nagra. A Kurski... ciekawe, ale wątpię aby coś nagrał
@brzuchaty_miesien: wyłączyłem, jak zobaczyłem, że lezie po rowerowej części kładki. Kurwa łażą po tych ścieżkach rowerowych, a potem płaczą, że rowerzyści jeżdżą po chodnikach.
@kiedys_bylem_fajny: tak bo rowerzyści nie jeżdżą po tej stronie dla pieszych? Ostatnio mnie tam koleś prawie rozjechał
@cosset: może jechał, bo rowerowa część jak to zwykle była zawalona maszkaronami robiącymi sobie zdjęcia na insta albo rodzinami z dziećmi, bo ten pas jest bliżej Wawelu?
@kiedys_bylem_fajny: nie wiem dlaczego jechał, z tego co kojarze wgl nie było wtedy zbyt dużo osób na kładce. Zgadzam się z tym, że ludzie tam chodzą po obu stronach ale z doświadczenia wiem, że rowerzyści na drogach to mega buraki, wczoraj jeden we mnie wjechał na chodniku i zamiast przeprosić kazał mi spierdalać
@brzuchaty_miesien: z doświadczenia wiem, że piesi w ogóle mają w dupie gdzie łażą i się w ogóle nie rozglądają. Wchodzą na drogę czy ścieżkę jak na swoje, na pasy też z przekonaniem, że nieśmiertelni. I nie mówię tego tylko jako rowerzysta, ale jako i kierowca.
A na filmiku mamy polityka, który lezie ścieżką rowerową.