Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +183
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
Itslilianka +677
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

#gravel
#rower
@ZaQ_1: 700x40 - bo takie opony rozumiem za gravelowe to znacznie bliżej do 29" niż do 26" więc raczej nie ma co się łudzić. Znajomy przerobił 27,5" na 28 z oponami 25mm i nie pamiętam żeby było tam jeszcze jakiś zapas na wyższe opony
Napisałem swego czasu
Jeszcze kilka lat temu 26 było standardem.
@ZaQ_1: Taki szybki pomiar średnic po oponie wrzuconych na obręcz, w przypadku 622x37 u mnie to około 71cm, natomiast 559x50 to 67cm. Cztery centymetry to całkiem sporo. O ile widelec można wymienić na taki z offsetem, to nie wiem czy tylne koło nie wjedzie w rurę podsiodłową, bo przesunie się o 2cm bliżej.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
odkopałem z gratów moje koło od ostrego na oponie 700x28 i w ramie pod kółko 26" jest jeszcze 2cm luzu. Tylko haki muszą być ukośne. W nowszych ramach z hakami pionowymi jest mniej miejsca i mogłoby być na styk albo nie wejść. Także jak trafi mi się jakiś gruz za harnasia to coś podziałam
źródło: comment_15907576034u4FTcFTLBeJrzmabeh8Xl.jpg
Pobierzźródło: comment_1590761283xd9sMeHtDdrSN1w1xShp0T.jpg
PobierzWow - szacun. A estetycznie to jakiś ci wychodzi czy po prostu ważne że jeździ ? ;)