Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +224
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
MikSob1985 +102
Dzień dobry :)
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
źródło: temp_file4137866449405802892
Pobierz

#neuropa #konfederacja
a michał białek nie ma jajek
źródło: comment_1593259348ZSn1cdQyDj6Cb3Vxuzuhs7.jpg
PobierzPowinno być zgłoszone jako nieprawidłowe tagi.
źródło: comment_159325956056ZBAR2MMqwQ57I5ablJpd.jpg
PobierzO, tu przedstawiciel neuropa popisał się. Nie wiem czemu akurat w prywatnej wiadomości mi odpowiedział zamiast w tym wpisie? Czyżby op miał go na #czarnolisto ?
źródło: comment_1593260160EqkrqtShJW5NgrzP3YC9B3.jpg
PobierzTym bardziej, że ludzie wiedzą, że taki spam skończyłby się dla nich banem. Natomiast neuropki mogą spamować i moderacja ma to dupie.
@a__s weźcie w końcu zróbcie porządek ze swoimi kumplami z neuropy. Obrażają użytkowników, kłamią, spamują, manipulują a wy na to wszystko pozwalacie.
źródło: comment_1593271400tFmreq7sfTqXQdWcyDRhed.jpg
Pobierzźródło: comment_1593271550yOFUTLkz73T9WhACZvPUXz.jpg
Pobierzźródło: comment_1593271584pGSL1VaAPw9uRbvNG0j6o4.jpg
PobierzWiem że to dziecinada, ale ciekawe jak modki by zareagowały gdyby opcja przeciwna zaczęła taką zabawę używając tagu #razem #wiosna #platformaobywatelska czy tam inne #lewica ?
To znaczy ja wiem jak by zareagowały tylko tak hipotetycznie się zastanawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znizajmy się do ich poziomu. Takie wpisy to jęk pełen bezradności. Jak to lewactwo w stanach które z braku argumentów wrzeszczy do oponentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rostagma: Nie, to się tam automatycznie wpisuje. W sumie dziwne, że to tak działa. Pewnie bug.