Kierowniku, poczekaj no chwilę, sprawa jest.
Pamiętam jak zaczynałem na DFGT i monitorku 22' BenQ ( ͡º ͜ʖ͡º) do czego ta cała #acleague zmusza ludzi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#simracing #pcmasterrace #chwalesie
@TheSznikers: kurde mirku całkiem niedawno popełniłem ten sam błąd, AC + ACC. Póki co g29 + biurko ale bakcyl załapany i już zastanawiam się co dalej; myślałem o takiej kolejności: rig + 1 monitor (mam 2), fanatec csl elite i na końcu VR / 3screen / ultrawide. PC powinien dać radę (ew upgrade gpu).
Jakieś szczegóły, co to za platforma, fotel, monitorki?
@TheSznikers: zazdroszczę. Ja przez robotę nie mogę wziąć udziału w acl i tym podobnym. Jedynie simracing system mi został :(
@TheSznikers: ehh ile bym dał żeby móc sobie odpierdolić takie stanowisko, ale niestety nie mam własnego pokoju (╯︵╰,)
@TheSznikers #acleague xddd. Odkąd sprzedałem kierownicę to jestem szczęśliwy, bo mnie nie kusi żeby z waćpanami jeździć.
@TheSznikers: Łoooo panieee, ja jeżdze od niedawna, na jednym monitorku i w życiu nie widziałem swoich lusterek bocznych :)
Jezdzisz w iRacing cos?
Kurwa stare baby są najgorsze
Facet gdy był dzieciakiem został zgwałcony, ma płacić alimenty a durne babska jeszcze widzą jego winę XD
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #pieklomezczyzn