Wpis z mikrobloga

Hej!

Jak obiecałem wołam zainteresowanych wnętrzem( ͡° ͜ʖ ͡°) Ze względu na to, że dostałem nową prasę i będę się brał za inny typ serów, nieco przyspieszyłem rozkrawanie, które miało się odbyć 15.08, ale i tak był to idealny czas. W moim odczuciu oba sery bardzo dobrze się prezentują, mają doskonały zapach i fakturę, problemem okazał się jedynie smak. Generalnie jest bardzo dobry, ale na końcu języka da się wyczuć po pewnym czasie goryczkę. Niektórym to nie przeszkadza, ale mnie trochę boli( ͡° ʖ̯ ͡°) Prawdopodobnie jakieś problemy z pH, bo do tej pory nie mierzyłem tego parametru.

Wysokość krążka: 8 cm
Średnica krążka: 17 cm

Kilka zdjęć więcej

Kto da plusika zostanie zawołany jak będę robił ser prasowany( ͡° ͜ʖ ͡°)

#seryjacka #seryfea
FEAofTruss - Hej!

Jak obiecałem wołam zainteresowanych wnętrzem( ͡° ͜ʖ ͡°) Ze wzgl...

źródło: comment_15954065415dJc9VnKSzHfKd8VKQXsNr.jpg

Pobierz
  • 12
via MirkoListy / WykoEvent
  • 2