Arkadiusz Milik
Canet Roussillon - Olympique Marsylia 1:[1]
#mecz #golgif #golgifpl #pucharfrancji #olympiquemarsylia #mirror
Wrzucam jeszcze raz dzisiejsze ciasto bo jakiś wrażliwy wykopek zgłosił za rasizm i moderacja zdjęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem już sam jak je nazwać w takim razie więc może wy zaproponujcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kuchcikmorski #gotujzwykopem #jedzzwykopem #pieczzwykopem
@Tryggvason: Za nazwę murzynek, nazwę która jest używana od dziesiątek lat? Fajnie tu tresują, tak bezmyślnie.
@Tryggvason: Zrobię sobie porcję dla jednej osoby bo mi zostało tylko 88g white powder, w sensie mąki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tryggvason a niech banujo. Wróciłem w końcu ze statku więc mam dużo ciekawszych zajęć niż wypok (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Raczej debil...
@etui64: Jak dla mnie to nie zgłaszający jest debilem tylko osoba rozpatrująca zgłoszenie
Do puki ja odwiedzam ten portal nie będzie miejsca na takie SMIESZKOWANIE
@KanalKulinarny:
A dopóki ja go odwiedzam to nie będzie miejsca na taką ortografię...
Ani na zdjęcie Tuska w mundurze Wermachtu...
@Tryggvason: @Moderacja: To ciasto nazywa się murzynek, sprawdźcie sobie jakikolwiek przepis, a samo słowo murzyn ma wydźwięk neutralny i nie odnosi się do angielskiego słowa nigger, które tłumaczymy jako czarnuch. Dziękuję.
@Tryggvason: serio nie można murzynka nazwać murzynkiem? Dziś właśnie przy kawie rodzinnej miałem ochotę na kawałek. A teraz to dopiero za mną chodzi. Podziel się kawałkiem (。◕‿‿◕。)
@Tryggvason Piękny niggerek (。◕‿‿◕。)
Jakbym nie był przegrywem to bym poprosił różową (którą bym miał) by mi takiego zrobiła, a nawet bym pomógł
@Tryggvason Nie każdy zawodowo jest kucharzem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na razie jedynym daniem, które metodą prób i błędów doprowadziłem do perfekcji są placki ziemniaczane. Niby nic, ale bardzo je lubię, więc zawsze coś
Arkadiusz Milik
Canet Roussillon - Olympique Marsylia 1:[1]
#mecz #golgif #golgifpl #pucharfrancji #olympiquemarsylia #mirror
Z okazji dnia kobiet zycze wam zebyscie w koncu wywalczyly rownouprawnienie czyli:
- rowny wiek emerytalny dla obu plci a nie jak teraz 60 do 65 co czyni Polske krajem w ktorym jest najwieksza roznica przejscia na emeryture wzgledem wszystkich krajow europy
- likwidacji alimentow (nie dotyczy placenia na dzieci). kto to ku*wa widzial zeby dorosly czlowiek placil kase na drugiego pokaż całość
Ale bym zjadł takiego taniego, tandetnego hamburgera z jakiejś budy gdzie sanepid i Pip przychodzili tylko po łapówkę. Takiego z najtańszym serem gorzkim jak niedzielne rzygi na kacu, z kotletem tak źle wysmażonym i wysuszonym pracą mikrofalówki. Bułka tak lekka ze stosunek spulchniaczy do mąki jest taki sam jak dobrych i złych chwil w moim życiu. I surówki dużooo i sosy aż ten papierowy rożekpokaż całość