Wpis z mikrobloga

@Borgon: uzależnia od momentu jak spróbowałem z polecenia na fb. Teraz hurtem wykupuję co mają i czekam na nowe wersje z obecnego sezonu :D lista zakupów jest jeszcze baaardzo długa. To tak w międzyczasie aż moje dojrzeją :D
@picasssss1: mój kumpel od czasu do czasu robi autorski sosik na whisky i habanero ale robi w małej ilości i tylko dla wybrańców (nie na sprzedaż), potrafiłem go wyjadać łyżeczką ( ͡ ͜ʖ ͡) ja pewnie po sezonie poza robieniem swoich zamówię kilka na zapas
@Borgon: Ja mam tak np z sambalem, że dipuję do niego czipsy, czasami mnie taka ochota na taki słony sos nachodzi że słoik w 2 tygodnie znika :D, a że to tanie jest w miarę. Obecnie doceniam domowe sosy i nowe kompozycje, sam chcę zrobić swój który smakuje tym którzy go jedli i dać do testu kilku mirkom