Ta laska Krychowiaka młodsza od niego supermodelka maksymalnie konserwowana i ze wszystkimi tip top zabiegami, już zaczyna się sypać. A Krycha jak młody bóg xd
#rozowepaski #niebieskiepaski
104 + 1 = 105
Tytuł: Sieci komputerowe. Ujęcie całościowe. Wydanie V
Autor: James F. Kurose, Keith W. Ross
Gatunek: informatyka
Ocena: 6/10
988 stron, pdf
Książkę, która została napisana w 2008 roku czytałem przez miesiąc. Teraz jest dość stara (4G ma dopiero, co wejść) to autorzy za pomocą licznych alegorii, sprawili, że książka mimo, że obszerna nadaje się na początek przygody z sieciami.
Wpis dodano za pomocą strony: https://bookmeter.ct8.pl
#bookmeter
@konik_polanowy: Pozycja tylko dla sieciowców / przyszłych sieciowców? Czy jako programista nie planujący przyszłości w sieciach znajdę tam coś dla siebie? Temat mnie ciekawi, ale niekoniecznie wgłębianie się w rodzaje routingu przez kolejne 300 stron.
@FairPlay: tak wprost jako programista to nie masz czego tam szukać. Książka skupia się tylko na sieciach, nawet nie ma tam nic o automatyzacji. Czysta teoria sieci.
@konik_polanowy: czemu czytałeś tak starą książkę, obecnie jest jej 7 edycja i ją powinieneś ogarnąć.
Ta laska Krychowiaka młodsza od niego supermodelka maksymalnie konserwowana i ze wszystkimi tip top zabiegami, już zaczyna się sypać. A Krycha jak młody bóg xd
#rozowepaski #niebieskiepaski
Niedługo idę na przesłuchanie jako poszkodowany. Zostałem napadnięty przez dwóch typów przed własną klatką schodową. Zaatakowali moją partnerkę, a ja ją broniąc wybiegłem na klatkę i próbowałem ich obezwładnić. Nie było możliwości zamknięcia drzwi, bo je blokowali, a jak rzucili się na partnerkę to już nie myślałem.
Jednego sprawcę znam i mam jego dane. Drugiego nie.
Pobili mnie i pokaż całość