• Wykop.pl
  • Wykopalisko 336
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      zielona_rozowa 1 rok 10 mies. temu

+4

Mój zestaw:
      1. Zrób obiad wegański.
      2. Stwórz gadżet, oszczedzający czas.
      3. Wykonaj 30 000 kroków jednego dnia i udokumentuj to screenem z używanej apki.
      4. Spędź dzień w miejscu swojego zamieszkania jak turysta - zwiedzaj, rób zdjęcia, przesiaduj w knajpach, kup jakąś pamiątkę.

Z zadania (1.) wywiązałam się już parę dni temu, miałam nadzieję, że uda mi się wykonać inne (3.) z tego zestawu, ale niestety czas na to nie pozwolił.
      Obiad wegański to makaron chiński z warzywami (papryka, cukinia, pieczarki, marchewka, cebula) z tofu w sosie teriyaki. Po wegańsku zdarza mi się jeść, ale pierwszy raz w takiej "chińskiej" postaci - smakowało całkiem ok, a obiad jadłam przez 3 dni XD
      #mirkowyzwanie

źródło: IMG_20200904_150300.jpg

+: T....y, pilot1123 +2 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        cytmirka 1 rok 10 mies. temu

+2

@zielona_rozowa: A czy na pewno makaron wegański? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: faramka, j0seph
        • udostępnij
          • Link
      •  
        zielona_rozowa 1 rok 10 mies. temu

+1

@cytmirka: teraz to prawie zawału dostałam, ale sprawdziłam skład - mąka pszenna, woda i sól ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚

+: faramka
        • udostępnij
          • Link
      •  
        cytmirka 1 rok 10 mies. temu

0

@zielona_rozowa: Ufff no to super :D Wygląda apetycznie i bym zjadła ʕ•ᴥ•ʔ

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

arkan997 7 godz. temu

+592

odpowiedzi (60)

czaari 3 godz. temu

+377

O kurwa XD
      #nieruchomosci #warszawa

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (43)

mamut2000 10 godz. temu

+416

#fotografia #usa
      Ulica Lombard Street, San Francisco 1975

odpowiedzi (22)

• pełna lista

Wykopalisko

• Energia jądrowa jest dzisiaj w Polsce niepotrzebna [WYWIAD Energia jądrowa jest dzisiaj w Polsce niepotrzebna [WYWIAD 43
    • Okazało się, że to zakłamany gejowski świat–mówi były kleryk Andrzej Pogorzelski Okazało się, że to zakłamany gejowski świat–mówi były kleryk Andrzej Pogorzelski 99
    • Ksiądz molestował, ale biskup nie chce płacić. Pomaga prawnik związany z PiS Ksiądz molestował, ale biskup nie chce płacić. Pomaga prawnik związany z PiS 93
    • Pospolite ruszenie - geneza Pospolite ruszenie - geneza 62
    • Fantazja poniosła drogowców. Absurd drogowy w Lwówku Śląskim Fantazja poniosła drogowców. Absurd drogowy w Lwówku Śląskim 61
    • Znamy nazwiska ekspertów na Campusie Trzaskowskiego Znamy nazwiska ekspertów na Campusie Trzaskowskiego 129
    • Wiemy, ile zarabia prezes SM "Jaroty" w Olsztynie. Więcej niż prezydent... Wiemy, ile zarabia prezes SM "Jaroty" w Olsztynie. Więcej niż prezydent... 34
    • Wyrok za jazdę po alkoholu dla Beaty Kozidrak podtrzymany przez Sąd Apelacyjny Wyrok za jazdę po alkoholu dla Beaty Kozidrak podtrzymany przez Sąd Apelacyjny 54
    • Strzegom (dolnośląskie) - projekt "Miasta stojące murem" Strzegom (dolnośląskie) - projekt "Miasta stojące murem" 66
    • Wrocławskie Okno Życia demolowane i okradane. Apel o pomoc. Wrocławskie Okno Życia demolowane i okradane. Apel o pomoc. 43

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia energetyka europa finanse gospodarka heheszki historia katolicyzm kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska rosja samochody sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.