hej, chcesz coś z avonu?
Chciałam tylko powiedzieć wszem i wobec, że bardzo kocham swojego chłopaka i mam nadzieję, że jeśli kiedyś zobaczy ten wpis to zrobi mu się miło (。◕‿‿◕。)
@darkviolet: jeśli to zobaczy to niech wie że wisi mi 200zł za wczoraj i lepiej żeby się rozliczył
Chciałam tylko powiedzieć wszem i wobec, że bardzo kocham swojego chłopaka i mam nadzieję, że jeśli kiedyś zobaczy ten wpis to zrobi mu się miło (。◕‿‿◕。)
@darkviolet: Zdradziłaś go i masz moralniaka?
po prostu bardzo rzadko się z nim widuję
@darkviolet: A więc w takich warunkach zdrada jest kwestią czasu.
@darkviolet: zawołaj za 8 miesięcy i powiedz czy daliście rade. W przypadku braku informacji uznam ze się pozabijaliscie i dzwonie po bagiety
Zegar tyka, Chronos patrzy
@darkviolet: to zawsze dziwne uczucie, czasem czekasz na to jedno spotkanie z wypiekami na twarzy, a potem nie ma już ani na kogo czekać ani do kogo pójść ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W Polsce nie ma homofobii. Po co się w ogóle tym zajmować. To jakiś wymyślony problem.
#bekazpodludzi #bekazkonfederacji #neuropa
Promocja Narodowego Programu Szczepień - ile i komu zapłaciła Kancelaria Premiera? Pytaliśmy o spis umów zawartych w grudniu 2020 r. i styczniu 2021 r., w ramach Narodowego Programu Szczepień, związanych z realizacją kampanii informacyjnej w zakresie:
1. kampania z wykorzystaniem mediów masowych – telewizja, radio, portale internetowe;
2. kampania z wykorzystaniem druków ulotnych dostarczonych do gospodarstw domowych;
zgodnie z informacjami zawartymi na str. 28 Narodowego Programu Szczepień.
Pełna lista, którą nam udostępniono.
Wołam:
pokaż spoiler @Bielecki @wykopowicz_z_kobierzyna @syn_kolezanki_twojej_starej @Sababukin @wcale_mnie_tu_nie_bylo
pokaż całość
@SpalonyHeretyk @adam-dobrawy @Croises @PanHeniek45 @MandarynWspanialy @iPhoneMaster
@Ipsy @login-jest-zajety @matkaPewnegoMirka i @Emigrant1 bo pytałeś kiedyś o dystrybucję ulotek o szczepieniu przez pocztę.