Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +653

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

już pomijając fakt, że jakoś mi głupio kogoś prosić to w sumie nawet nie mam kogo...
ajć
#zalesie #smutek #niewiemjaktootagowac
@jason_bourne: o ile nie zrobią czerwonej strefy w całym kraju to nie. U mnie w powiecie względny spokój.
@bajbuss: i pójdę sama i też się świetnie będę bawiła. Tylko weź się tłumacz. Chociaż powinni się przyzwyczaić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby było wesele u rodziny to może poszedłbym, a to było u znajomego więc się nie zdecydowałem.
@Gigganter: mi to tam nie ma różnicy czy rodziny czy znajomych, wesele to wesele. Kwestia przyzwyczajenia
jak będzie nudno to zgadamy się na polusie
Jak coś to nie ja, byłam afk na łapaniu welonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)