Tak widzę zapowiedzi 14 emerytury
#humorobrazkowy #heheszki #bekazpisu #inflacja #bekazpodludzi
Jestem trochę pojebany z tym fotografowaniem mojego setupu do #simracing ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pcmasterrace #acleague #gry #chwalesie
@TheSznikers: o matuniu marzę o czym takim tylko brak miejsca :( Jaką powierzchnię zajmuje taki setup ?
@TheSznikers: widzę tu T300 GT z kierownicą od ferrari ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzisiaj zamówiłem ze zwykłą ( ͡° ͜ʖ ͡°) @hemikalik:
@TheSznikers: Odczucia między VR a takim ustawieniem monitorów są bez porównania, serio. Nie mam co prawda trzech monitorów tylko jeden mocno zakrzywiony ultra wide 35 cali, ale nie umywa się to zupełne do tego ci widzi się i odczuwa w VRze. Polecam spróbować, tym bardziej że nowy quest kosztuje "grosze". To pocenie się twarzy to tak średnio prawda, chyba, że na co dzień masz z tym problemy albo jesteś grubym kotletem.
@Doleginho właśnie z tym widzeniem bym się nie rozpędzał bo to niestety problem vr. Rozdzielczości są stosunkowo niskie i bardzo blisko oka przez co nie raz wiele rzeczy albo się rozmywa albo jest jakieś takie nie pasujące do reszty. A mówię to po używaniu Samsunga oddysey który mial jeden z lepszych ekranow w vr.
@TheSznikers chcę sobie kupić kierownicę pod PS4/5 tylko nie wiem czy warto brać g29 z shifterem czy od razu pchać się w thrustmastera tylko ze sprzęgłem + shifter
@TheSznikers: Bez VR to straszna lameriada i wmawianie sobie, że jest super. Żadne monitory dookoła głowy (zwłaszcza z ramkami) Ci tego nie zastąpią i dalej czujesz, ze jesteś na fotelu w pokoju.
@czlowiekproso: jak nie masz porównania to g29 robi bardzo dobre wrażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Shifter to zabaweczka niestety, wrzucanie biegów jednym palcem
@TheSznikers: ja zabieram się do zrobienia hommade ed. direct wheel
no ale silnik krokowy z takim momentem to jak że świecą szukać w dobrej kasie
@TheSznikers: Znalazłem to u Chińczyka, dużo dałeś? Obecnie chcą 3k a wysyłka jednego to wiadomo jak się opłaca ;/
@TheSznikers: Nieee, to takiego customa nie zrobię z krzesłem. Wykańczam mieszkanie i będę meblował biuro. Wygodny fotel to podstawa, bo niestety praca przy kompie wykańcza plecy
@czlowiekproso: zobacz sobie porównanie g29/920 z t300. Logitechy przez napęd zębatkowy są w chuj głośne i mniej precyzyjne niż t300. Też na nim myślałem, ale jak zobaczyłem film gdzie ktoś pokazuje kulturę pracy obu sprzętów to stwierdziłem, że wolę dopłacić 200 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gymski: przyznaję że na moim queście jedynce jakość zostawia sporo do życzenia i faktycznie widać pixelozę, dlatego od razu proponowałem questa 2 gdzie rozdziałka jest dwa razy wyższa i z problemu z jakością pojawia się problem z napędzeniem tego :P
@TheSznikers: A czemu Ty właściwe nie jeździsz na jakimś lepszym sprzęcie ? Czy to stan przejściowy ?
A czemu Ty właściwe nie jeździsz na jakimś lepszym sprzęcie ? Czy to stan przejściowy ?
@fiolkins: Dziwne pytanie. Ktoś ma ma Mitsubishi Lancer Evo, to go zapytasz dlaczego nie jeździ Ferrari?
@Doleginho vr niby spoko, sam jeżdżę ale żeby zobaczyć coś np w lusterkach musisz zrobić ruch glową gdzie normalnie wystarczy zerknięcie, to jest moim zdaniem duża wada vr
@prze_galant: To jeszcze zależy jaki masz FOV ustawiony i jakie okulary, ale jak komuś to robi to faktycznie może przeszkadzać, ja nawet nie zwróciłem na to uwagi
Tak widzę zapowiedzi 14 emerytury
#humorobrazkowy #heheszki #bekazpisu #inflacja #bekazpodludzi
Czas na kolejne "zestawienie" poczynań wykopowych konserw! Tym razem na tapet bierzemy ciężki temat - pedofilię w kościele katolickim. Ciekawi Was kto najczęściej zakopuje znaleziska informujące o tym obrzydliwym zjawisku? Czytajcie dalej!
Wziąłem pokaż całość
#dziendobry wszystkim, nie mogłem spać więc powstał oto ten wpis:
Około dwa tygodnie temu dodałem ten mocny wpis opisujący moje perypetie z zarezerwowaniem terminu wizyty w konsulacie w Londynie celem wyrobienia paszportu. Nie udało się do pokaż całość