• Wykop.pl
  • Wykopalisko 703
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      D..........k 2 mies. temu

+89

Wygląd wpływa na to jak odbiera się nasze zachowanie. Przypomniała mi się sytuacja z dawnych gimnazjalnych lat, gdzie zachodziło pewne ciekawe zjawisko. Na początku 1 klasy dwóch chłopaków lubiło sobie żartować w klasie itp. Jeden z nich może nie był chadem, ale był najwyższy w klasie, umięśniony, taki normik wysokiego poziomu, ogólnie najbardziej męski z całej klasy, drugi chłopak był chudzielcem z brzydką szczęką i pryszczami na mordzie. Jak myślicie, który był duszą towarzystwa i facetem z humorem, a który błaznem ? No wiadomo, ten w miarę przystojny jak opowiedział choćby najgłupszy żart, albo tylko powtórzył zdanie nauczyciela z inną intonacją, albo po prostu powiedział słowo dupa, to cała klasa w śmiech, jak ten brzydal coś powiedział, to zdziwione miny i atak ze strony nauczyciela i teskt "o mamy klasowego błazna", mimo iż dzień wcześniej ten przystojny robił gorsze rzeczy i opowiadał sprośne rzeczy. Przystojny był żartownisiem, duszą towarzystwa, ten brzydki był uznany za klauna.

#blackpill
      #redpill
      #spierdolenie
      #stulejacontent
      #incel
      #chad
      #chadowezycie
      #chadstories
      #harlekinydlaprzegrywow
      #przegryw
      #blackpillraw
      #bluepill
      #goldpill
      #whitepill
      #shaminggenetyczny

+: JamnikWallenrod, oswieconydziekiczarnejpigulce +87 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Y.......Z 2 mies. temu

+3

Komentarz usunięty przez autora

+: Jackdanielov, UberSoldat +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@YuNgBrAtZ: ?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Vasenka 2 mies. temu via Android

+39

@DuchAnalityk Fakt, wygląd strasznie wpływa na odbieranie nas przez społeczeństwo. Smutne to jest..

+: D..........k, oswieconydziekiczarnejpigulce +37 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        oswieconydziekiczarnejpigulce 2 mies. temu

+13

@DuchAnalityk: Sam kiedyś miałem podobną sytuację w podstawówce, dobrze się uczyłem,starałem się wywrzeć dobre wrażenie na innych i oczywiście byłem wyśmiewany ze względu na niski wzrost i brzydki wygląd.W technikum,kiedy urosłem i doznałem maskulinizacji twarzy,a także poprawiłem sylwetkę nagle zacząłem być lepiej odbierany.Mimo wszystko nie żałuję,bo gdy dzisiaj widzę osoby,które mnie wyśmiewały sam często ledwo powstrzymuje się od śmiechu.

+: D..........k, KontrproduktywnyAnalityk +11 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        AntyBohater 2 mies. temu

+19

@DuchAnalityk: Dodajmy, że najbardziej agresywni i bezlitośni dla słabszych byli oskarkowie, szukając nieustannie swojej pozycji w grupie. Chady nie, chady nie musieli raczej nic udowadniać, zajmowali się swoimi chadowymi sprawami typu sport czy podrywanie dup.

+: Normalny-czlowiek, Yanekk99 +17 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Normalny-czlowiek 2 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@AntyBohater: dokładnie tak, te proste zachowania dostrzega się od najmłodszych lat

+: PonuryKos123
        • udostępnij
          • Link
      •  
        bigosmillenium 2 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora

• udostępnij
          • Link
      •  
        adamsowaanon 2 mies. temu

+3

@DuchAnalityk: dokladnie tak jest bylo i vedzie bo ludzie to zwierzęta. Dlatego ja zawsze ciesze sie jak wybuchaja wojny bo wtedy troche tej zarazy ubedzie na planecie ziemi.
        Zwierzeta niby takie prymitywne ale pod wieloma wzgledami nas przescigaja.

+: Davidozz, PonuryKos123 +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        adamsowaanon 2 mies. temu

0

@oswieconydziekiczarnejpigulce: mam nadzieje ze odplacasz sie twoim oprawcom tym jak oni byli względem ciebie

• udostępnij
          • Link
      •  
        Luigi93 2 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@DuchAnalityk: uczył cię idiota nie nauczyciel skoro taka była jego reakcja

• udostępnij
          • Link
      •  
        Xysz 2 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora wpisu

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Xysz: To nie ja byłem tym gościem.

• udostępnij
          • Link
      •  
        m_ney 2 mies. temu

+10

@DuchAnalityk: to jest jak z mojego życia wyjęte - koledzy odpierdalali jakiś szajs i podobało się to dziewczynom

ja próbowałem robić to samo i byłem dziwakiem xD

+: D..........k, LajfIsBjutiful +8 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@m_ney: Można zrobić analogię na inne zachowania, masz tutaj pełną rację. Dzisiaj napiszę na ten temat nowego posta.

+: LajfIsBjutiful
        • udostępnij
          • Link
      •  
        oswieconydziekiczarnejpigulce 2 mies. temu

0

@adamsowaanon: Mało który mnie poznaję,ale jeśli,któryś kozaczy np. do słabszych,czy coś to wtedy interweniuje.Kilka lasek,które mnie wyśmiewały olałem kiedy chciały mnie poderwać,wiele z nich same wyrosło na straszne paszczury i jedyne co im pozostaje to związek z beciakiem,kukoldem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) .

• udostępnij
          • Link
      •  
        przegrany_przegryw 2 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora wpisu

• udostępnij
          • Link
      •  
        agaja 2 mies. temu

+1

@DuchAnalityk: ale przecież to wpajane jest ludziom od maleńkości.
        W bajkach i baśniach głowni bohaterowie zawsze są mili i piękni, a czarne charaktery - brzydcy, nieraz zdeformowani.
        Tak było od dawien dawna wszędzie i zawsze...

+: Karolaaa555
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@agaja: Tylko, że trzeba teraz wyjaśnić skąd się wzięło to w kulturze, otóż jest to zakodowane w naszych prymitywnych częściach mózgu.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

sebaaaxy 11 godz. temu

+1530

odpowiedzi (19)

Kempes 9 godz. temu

+2056

#heheszki #humorobrazkowy #pdk @ColdMary6100

odpowiedzi (106)

jaroty 7 godz. temu

+780

To tak jakby ktoś pytał, czy #trojka zdechła.

Odpowiadamy, że tak, i to jeszcze jak.

#radio357 #radionowyswiat

odpowiedzi (23)

• pełna lista

Wykopalisko

• Czy neuropa używa przejętych kont/multikont w celu manipulacji głosami? Czy neuropa używa przejętych kont/multikont w celu manipulacji głosami? 92
    • „Dysk twardy z piekła rodem” Huntera Bidena. Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • @Snuffkin - Dlaczego twój tata pisowiec zaszczepił się poza kolejką? @Snuffkin - Dlaczego twój tata pisowiec zaszczepił się poza kolejką? 92
    • 16-latka wzięła udział w Strajku Kobiet. Teraz przyszła do niej kuratorka 16-latka wzięła udział w Strajku Kobiet. Teraz przyszła do niej kuratorka 72
    • Masowy przejazd samochodów policyjnych przez Zakopiankę. Co tam się dzieje? Masowy przejazd samochodów policyjnych przez Zakopiankę. Co tam się dzieje? 74
    • Czy morsowanie coś daje? Czy morsowanie coś daje? 161
    • Sławomir Mentzen - o buncie przedsiębiorców Sławomir Mentzen - o buncie przedsiębiorców 89
    • NIK: System losowego przydzielania spraw sędziom jest podatny na oszustwa NIK: System losowego przydzielania spraw sędziom jest podatny na oszustwa 55
    • Pierwsza restauracja w Katowicach oficjalnie otwarta mimo obostrzeń. To... Pierwsza restauracja w Katowicach oficjalnie otwarta mimo obostrzeń. To... 58
    • Kongresmenka ogłasza plan postawienia w stan oskarżenia Joe Bidena Kongresmenka ogłasza plan postawienia w stan oskarżenia Joe Bidena 126

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa finanse gospodarka hahard heheszki historia koronawirus kultura medycyna motoryzacja pieniadze polityka polska prawo sport swiat szczepienia trump usa wydarzenia wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.