• Wykop.pl
  • Wykopalisko 481
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      D..........k 2 mies. temu

+39

Dlaczego nie należy notorycznie pomagać kobietom, ani wiązać się emocjonalnie z kobietami, z którymi nie uprawia się seksu? Odpowiedź jest bardzo prosta. Jak kobieta nie chce seksu z jakimś facetem, to znaczy, że nie uważa go za dobry materiał genetyczny, jak kobieta nie uznaje samca za dobry materiał genetyczny, to go nie szanuje, przestrzega go wtedy tylko w kategoriach, na teraz z niego jest jakaś korzyść. Jedyny dowód, tego, że kobieta darzy samca jakimkolwiek szacunkiem jest to, że raz na jakiś czas daje mu dupy. Jak kobieta nie uzna samca za wartościowy materiał genetyczny, to nigdy nie będzie go szanować. Z punktu widzenia kobiety wartościowy samiec, to samiec z dobrymi genami.

pokaż spoiler #blackpill
      #redpill
      #spierdolenie
      #stulejacontent
      #incel
      #chad
      #chadowezycie
      #chadstories
      #harlekinydlaprzegrywow
      #przegryw
      #blackpillraw
      #bluepill
      #goldpill
      #whitepill
      #shaminggenetyczny

+: looksdontmatter, inceleq +37 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        pancerna_piesc_dzieciatka_jezus 2 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

Komentarz usunięty przez autora wpisu

• udostępnij
          • Link
      •  
        inceleq 2 mies. temu

+6

@DuchAnalityk: Święta prawda. Amen

+: D..........k, ruffio +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        o...........................e 2 mies. temu

+7

@DuchAnalityk: Potwierdzam,kiedyś byłem brzydki-kobiety były oschłe i wredne.
        Dzisiaj jestem dość przystojny-kobiety są przyjaźnie nastawione i pomocne.

+: Johnnysinspolscyfani, Anty_bialorycerzyk +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Osowa22 2 mies. temu

0

@oswieconydziekiczarnejpigulce: Tez to potwierdzam. W wieku nastu lat byłem gruby i rudy, wiec nie miałem szans u nich. Potem kilka lat pozniej wyładniałem wlosy sciemniały, schudłem, ale teraz mnie dawno kobiety nie intereusja (Jestem gejem)

• udostępnij
          • Link
      •  
        o...........................e 2 mies. temu

+6

@Osowa22: Ja miałem z kolei takie sytuację,że spotykałem dziewczyny z dawnych klas,które mnie traktowały dosłownie jak śmiecia i na mój widok uśmiechały się,wpatrywały przez długi czas,puszczały oczko itd.Gdyby to były normalne dziewczyny,które by mnie szanowały w tamtym okresie,to pewnie bym podszedł i się przywitał,a tak to obracam się i udaję,że nie znam jak jakaś chce się przywitać.Nie wkładam wszystkich do jednego wora,ale uważam,że jak się chce być z kimś w porządku to trzeba to robić na dobre i na złe.

+: Osowa22, infliner +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        77023 2 mies. temu

0

@DuchAnalityk: jak nie ma seksu to pozwalam relacji trwać tak długo jak mam korzyści, zaczyna sie próba pasożytnictwa, to z miejsca ucinam kontakt.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Osowa22 2 mies. temu

+9

@oswieconydziekiczarnejpigulce: Dlatego nie wierze tym co pisza, ze liczy sie charakater itd. Przez lata sie przekonamelm co jest wazne

+: o...........................e, Flutter_M_Shydale +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Gaidemski 2 mies. temu via Android

0

@DuchAnalityk no w ogole nie należy bezinteresownie komukolwiek pomagać. Mamy kapitalizm

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

thomekh 7 godz. temu

+810

najlepsze konto dzisiaj xD
      #albicla

odpowiedzi (6)

SolarisYob 10 godz. temu

+1089

xD

#albicla

odpowiedzi (17)

dobrosulka 7 godz. temu

+320

Zrobiłam se "XD"
      #xd #tatuaze

pokaż spoiler @Beer_Is_Good_For_You @drim @Babazkebaba @Hatsuban @mateusz-zahorski

odpowiedzi (90)

• pełna lista

Wykopalisko

• Nawalny nie oddałby Ukrainie Krymu. Nawalny nie oddałby Ukrainie Krymu. 224
    • Męczeństwo braci Rosińskich Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Bill Gates wykupuje ziemię rolną na całym świecie Bill Gates wykupuje ziemię rolną na całym świecie 96
    • Zbadali fenomen Hofa.Jego bliźniak nie morsuje i ma... podobne parametry zdrowia Zbadali fenomen Hofa.Jego bliźniak nie morsuje i ma... podobne parametry zdrowia 139
    • „Napis godzący w PiS” na śniegowym bałwanie. Policja wszczęła śledztwo. „Napis godzący w PiS” na śniegowym bałwanie. Policja wszczęła śledztwo. 78
    • Szpital w Plymouth zablokował British Poles za pisanie o umierającym Polaku Szpital w Plymouth zablokował British Poles za pisanie o umierającym Polaku 58
    • Ksiądz z parafii w Głuszycy spotkał się z seniorami 80+ z DPS BEZ MASECZKI! Ksiądz z parafii w Głuszycy spotkał się z seniorami 80+ z DPS BEZ MASECZKI! 100
    • Halo Warszawa! Jest mała misja do zrobienia! Halo Warszawa! Jest mała misja do zrobienia! 54
    • ” W razie czego zamknę i ucieknę”-poradnik najemcy – ” W razie czego zamknę i ucieknę”-poradnik najemcy – 53
    • Duda chce spotkania z przedsiębiorcami Duda chce spotkania z przedsiębiorcami 65

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu biznes ciekawostki covid19 ekonomia europa geopolityka gospodarka hahard heheszki historia koronawirus kultura medycyna motoryzacja pieniadze policja polityka polska prawo sport swiat szczepienia trump usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.