Najlepszy mem z gier jaki powstał
#monitory
Może być jakiś haczyk?
https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/monitor-lg-ultragear-27gl850-b-27-qhd-nano-ips-1ms
Cena niższa niż u konkurencji i do tego jakoś nigdy MM nie uznawałem za tani sklep
Z drugiej strony wciąż mnie kusi Dell S2721DGF - stówę tańszy, ta sama matryca.
@Dzyszla Po ile był przed black fridayami, bo się obnoszę z zakupem tego modelu a wszędzie lata po 2150 teraz. Kupiłeś go w końcu?
@Dzyszla: Nie rób mi teraz bani bo już miałem faworyta (╯︵╰,) Reddit, recenzenci, raw data, opinie klientów wskazują tego LGka, ta czerń to prawda ale osobiście uwielbiam dokurwione kolory i responsywność i chyba jestem gotów na ten kompomis. A ku czemu się skłaniasz?
@Dzyszla ciężko cie spingować bo zamiast dyszlem jesteś dzyszlem kek. Czyli postawiłes na DGFa :O i jak wrażenia czy jeszcze nie masz
@Dzyszla: Wkurwiłem się i pojechałem na kole po ten monitor :D So far zadowolony, w porównaniu do FHD 27 inches któego miałem to pixela tutaj nie uświadczysz, kolory palą w oczy, udało się bez bad pixeli i równym podświetleniem i so far jestem zadowolony. Dobrze mnie na FHD CPU bottleneckował, odpaliłem giere w 1440p to procek teraz chillował a GPU nakurwiało (2080s)
@Dzyszla: kurwico Dzyszla, szanuję profesjonalne podejście i zagłębienie w temacie :D nie dziwię się już skąd tak dogłębny research przed zakupem. Ja tam po prostu szukałem relatywnie jednego z lepszych IPSów 2k 144hz do gierek :P
Chłopak znalazł na działce około dziesięciu sztuk "takiego czegoś ". Podejrzewamy, że są to sondy meterologiczne. Macie może jakiś pomysł co to może być?
#pytanie #ogrodnictwo #kosmici #dzialka #elektronika #elektryka # pokaż całość