Który to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#albicla #bekazprawakow #heheszki
@Mesosfet: Pamiętaj, że obok Ciebie zawsze będzie jakiś doświadczony chirurg, więc nawet jak coś zjebiesz, to on szybko Ciebie poprawi. Zresztą po coś te 6 lat się uczyłeś na UM?
@Mesosfet: przez całą operację przeprowadzi cię anestezjolog, pamiętaj o pozycji na pijanego woźnicę!
@Mesosfet: o jasny chuj! cykam się z tobą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kilka miechów temu miałem iść na operację po złamaniu, nie przyjęli bo wirus. :D
i dobrze, bo zrosło się, a ja nie srałem ze strachu. xD
współczuję, wylataj stamtąd jak najszybciej, cały. ;)
@Mesosfet: złamanie 3 tyg temu, i się zrosło? pierdolicie, mireczku. nic się nie zrosło, spokojnie to ci ustawią. ;)
ja miałem w lipcu 2 kości kciuka z przemieszczeniem xD, dali termin, przyjeżdżam z tobołami pod bramę, a oni- wypierdalać, wirus.
i chuj, tak po prostu.
to sam se zrosłem kciuka, rehabilituję go budując se chałupę. xD
i ruszam nim prawie normalnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
panikujesz, nic ci nie będzie, wyliżesz się. ;)
@Mesosfet: Dzisiaj nie umrzesz
pokaż spoiler Zazwyczaj sie umiera 3 dni po operacji w strasznych konwulsjach, ale tak na serio to balbym sie ze anestezjolog przedawkuje i będe warzywem
Powodzenia Mirku!
@Mesosfet: pamiętaj że cesarka to wydobyciny a nie urodzenie, nie ma się czym chwalić #pdk
@Mesosfet: ja już miałem 6 operacji xDDD nie jest tak źle powiem Ci.
Będzie pełna narkoza? Mogę Ci dać pro-tipy co może Cię boleć po operacji xD
@Mesosfet: Mirek nie bój. Ja już swoją pierwszą operację przeszedłem, szybko cię uśpią i nawet się nie skumasz że tak szybko minęło. A mnie 5 godzin operowali i ledwo się obudziłem po. Fakt że kości mogą boleć od poruszania się ale da się wytrzymać. Choć ja nie mogłem zjeść obiadu, tak mnie mocno nogi bolały gdy leżałem tydzień na łóżku po operacji :)
@Mesosfet: no elo, pamiętam swoją pierwszą operację jak mi zakładali jakiś plastik z kodem na rękę, to pamiętam, że matkę wtedy wystraszyłem bardziej niż siebie ja jej to pokazałem i powiedziałem "to mi dali jakbym umarł" xD ale dziś wiem, że to głupie, było, sama operacja nie jest zła, najgorszy w sumie jest moment jak leżysz i jedziesz na łóżku i tylko Ci te lampy migają nad głową, no i mi osobiście chu.... było po narkozie przez 2-3 godziny, Twoje zdrowie nic nie bój i tak nie będziesz nic pamiętał jak umrzesz XD
@Mesosfet: O kurde, daj Mireczku znać jak było. Ja w niedzielę się melduję w szpitalu na pierwszą operację i mega się stresuję
Który to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#albicla #bekazprawakow #heheszki