Pewnie większość z was będzie hejtować, ale ja to doceniam, że moja kobieta zrobiła to dla mnie. Najlepszy prezent urodzinowy jaki dostałem widać, że jest moja.
komu tak naprawdę zależy by pieszy miał tu bezmyśl, znaczy bezwzględne pierwszeństwo?
#trzymaczkierownicy
PS Zanim napiszesz jakieś filozofie wykopowych ekspertów znajdź pieszego. Czas minął. Trup. Idziesz bandyto siedzieć. Morderco
@totalski: debilom z Wiejskiej. Każdy co ma prawko rozumie że obecne prawo jest dobre ale ludzie nie myśli i wchodzą na ślepo czy gapiąc się w smartfona na przejścia.
@totalski: "Bo na zachodzie piesi mają bezwzględne..." Tylko, że na zachodzie jest inna infrastruktura i raczej nikt nie dopuściłby bezwzględnego pierwszeństwa na trasie przelotowej. Była by sygnalizacja świetlne z innym rodzajem przejścia (Zielone u pieszego -> Pieszy ma pierwszeństwo, brak zielonego(czerwone lub sygnalizacja wyłączona) -> pieszy nie ma pierwszeństwa). Ew ograniczenie do 30km, ale to raczej stosuje się w centrach miast a nie na drogach przelotowych. A tak to mamy nasz geniusz infrastruktury i przepisy na siłę dostosowywane do innych krajów. Oczywiście nie umniejszam tego, że idiotów na drodze nie brakuje.
Wiszce cialo Borisa Sedlacka, znalezione na scianie Lhotse na wysokosci 8300 m.n.p.m. Czeski wspinacz zmarl z wycienczenia podczas schodzenia ze szczytu gory w maju 2012 r. Poza samym trupem, zwracaja uwage rowniez- kamienie, ktore spadly przez ten czas i zatrzymaly sie na jego ciele.
#historiajednejfotografii #ciekawostki pokaż całość
Witamy nowych użytników
#albicla