rekiny to mają przesrane przecież one są mięsożerne a ryby to nie mięso więc ja nie wiem gdzie one polują
@iMartine: Panie bez obeliska czy tam monumentu elity tam nie zrobisz zjebałeś i musisz zacząć od początku tak tak musisz zacząć całą kampanie od początku bo w pierwszej misji chujowo zaplanowałeś miasto, dla urozmaicenia możesz wybrać inną kolonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@iMartine: O nie, chyba zamiast ogarniać życie wrócę do Zeusa :< Nawet na steam ostatnio widziałem, chociaż cena troszkę z dupy.
@iMartine: Szerze Ci radzę byś się ożenił. Jeśli znajdziesz dobrą żonę będziesz szczęśliwy. Jeśli Ci się to nie uda - zostaniesz filozofem.
@iMartine: ta gra w ogole się nie zestarzała - praktycznie gram w nią od 20 lat i ciągle bawi tak samo
@bialegomisa: Faraon super, chociaż trochę bolało, że wszystkie budynki musiały mieć dostęp do pracowników poprzez tego gościa co chodził -> ciężko budowało się osiedla przy zachowaniu wysokiego dobrobytu. Zeus też w pyte, budowa światyni wydawała mi się ciekawsza niż budowa piramid. Możliwość ataku to duże urozmaicenie. Cesarz, najmniej chyba popularny, ale graficznie i klimatycznie wg mnie najfajniejszy. Pod kątem funkcjonalności bardziej Zeus niż Faraon. Szkoda, że nie było dodatku jak Posejdon w Zeusie, czy Kleopatra w Faraonie, bo w tych dodatkach misje były znacznie trudniejsze.
@LuoXiahong: W faraonie stawiałem dosłownie jedna chatę przy, na przykład, kopalni i wtedy działało chociaz faktycznie budowanie wokół osiedla było problematyczne. Graficznie bardziej mi się widział niż Zeus - mniej cukierkowy był. Bardziej czytelny. Cesarz mam wrażenie ze niedopracowany. Ewidentne najtrudniejszy, ale system jakości jedzenia czasem łapie zadyszkę i musze burzyć młyn, żeby złapało na nowo. Dyplomacja tez mogłaby działać lepiej bo mam wrażenie ze to 3x if i tyle :D
W punkt
#tygodniknie #anglia #bekazpisu