Mirki i Mirabelki, oto kolejne #rozdajo z naszego cyklu świątecznych poleceń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ładne i eleganckie pudełko oraz proste zasady - jeśli szukacie pomysłu na prezent dla mamy, taty, babci, dziadka, cioci, wujka, siostry, brata, innymi słowy KOGOKOLWIEK, sprawdźcie 7 słów. To jednak przede wszystkim nie lada gratka dla miłośników gier słownych. Gwarantujemy, że się nie zawiedziecie!
Wystarczy, że:
1. Zostawicie plusa
2. My jutro wyłonimy jednego zwycięzcę, do którego powędruje gra 7 słów
Zwycięzcę zawołamy w komentarzu pod tym wpisem.
#grybezpradu #gryplanszowe #grybezpradu
@foxgames: uwielbiam gry bez pruntu!!!Daj bo mam chorom curke !!!! i to niemowlaka!!!
Narodowe media społecznościowe wykupiły hosting w Paryżu za 3,99 miesięcznie umożliwiający rejestrację na poziomie 300 kont na godzinę. Inwestycja na poziomie 12,99 miesięcznie pozwoliłby rejestrację bez ograniczeń
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD POTĘŻNA INWESTYCJA WSTRZYMUJE ROZWÓJ POLSKIEGO PORTALU. CZY ZAMIESZANA JEST W TYM ROSJA?
#albicla
Mojego faceta czeka wizyta u pani Urolog, ponieważ ma problemy z prostatą. Jakaś pani doktor z polecenia. Wiem tylko tyle, że jest młoda (36 lat) i całkiem ładna. Zaproponowałam mu, że pójdę z nim, ale on nie chce nawet o tym słyszeć. Oczywiście uspokaja mnie, że wszystko będzie dobrze, że to tylko jedna z wielu wizyt lekarskich. Pytałam dlaczego nie umówi się na wizytę do pana doktora, topokaż całość