Śmieszne bo prawdziwe
#devops #testowanieoprogramowania #programowanie #programista15k #gamedev
Mirki i Mirabelki! Kolejne #rozdajo z polecajkowego cyklu:
Dziś polecamy książkę-pastę Malcolm XD Edukacja jako prezent dla rodzeństwa. Albo samego siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy, że:
1. Zostawicie plusa
2. Możecie też napisać w komentarzu, komu wy byście podarowali Malcolma XD
2. My jutro wybierzemy DWÓCH zwycięzców: jednego z plusów, jednego z komentarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyniki podamy w komentarzu pod tym wpisem wołając zwycięzców.
#konkurs #ksiazki #ebook
@wydawnictwo_wab:
Mój niebieski to fanatyk mechanikowania. Pół mieszkania zajebane kluczami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi zawór albo świece...
Mojemu niebieskiemu bo lubi pasty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: Stomilowi, który jako ostatni miał internet, to pewnie dalej nie ma tej książki( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: Koledze, któremu oddałem poprzednią książkę Malcoma XD po przeczytaniu.
I tak nie przeczyta
@wydawnictwo_wab: Michałowej
pokaż spoiler Tak wiem, że nie oryginalne oraz nie śmieszne ale chciałem zabłysnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: jako pracownik oświaty zrobiłbym z tego lekturę obowiązkową dla wszystkich koleżanek z pracbazy :D
@wydawnictwo_wab: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem bo chcialemdac ksiażkę sąsiadowi. #pdk
@wydawnictwo_wab: Po pierwszej książce i obejrzeniu "Fanatyka", czuję jakbym sama uczestniczyła w tak samo głupiej albo dziwnej rodzinie i chciałabym wiedzieć, co jeszcze mogą odwalić ( ಠ_ಠ) Moja mama chętnie przeczyta kolejne przygody, dlatego książkę dałabym najpierw jej (ʘ‿ʘ)
@wydawnictwo_wab: podarowalabym sobie bo tak się zbieram za te książki Malcolma XD i nie mogę się zebrać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: chciałbym podarować mojej siostrze, słuchałą audiobooka malcolma i jej sie podobał
@wydawnictwo_wab: Braciszkowi kochanemu.
pokaż spoiler Byle by nie zobaczył bo też ma konto (。◕‿‿◕。)
@wydawnictwo_wab Ja bym ojcu dała - albo on miałby bekę, albo ja z niego, jakby przeczytał kilka stron i się pytał co to za bełkot XDD Ale ojciec to niezły śmieszek, więc może by mu siadło
@wydawnictwo_wab najbardziej sobie bym podarował, bo pierwszą część "emigracja" , też sobie podarowałem.
@wydawnictwo_wab: podarowałabym książkę mojej mamie, bo zawsze lubiła, gdy czytałam jej różne pasty z internetu xD Więc pewnie z chęcią przeczytała by ich więcej sama ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: W całym swoim życiu miałam tylko jeden cel - kształcić mojego brata na świadomego internetowicza, bo gdy usłyszałam, że nie wie czym jest fanatyk, to musiałam mu tę pastę przeczytać, a jak wiadomo - drugi raz to nie to samo (╯︵╰,) Czas najwyższy, by poznał największego pastowicza w tym polskim świecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: Zdecydowanie Żonie :) Na pewno będziemy czytać razem wieczorami tak jak "Emigrację".
@wydawnictwo_wab: Moim rodzicom. Powolutku odkrywają świat smartfona, internet. Tato czyta newsy, czasami też umie odebrać sama czy wiadomość na whatsapp. Mama od niedawna zaczyna wysyłać mi memy. Ciekawe jakby zareagowali na pasty. Z tym, ze czytane samemu gdy najdzie ich ochota, a nie gdy ja miałbym je im czytać na głos :)
@wydawnictwo_wab: dla @nietrzymryjskiowczarek , żeby mógł narzekać, że kolejna książka czeka na przeczytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: podarowałbym jakiemuś biednemu dzieciaczkowi z domu dziecka
pokaż spoiler Lol, OLX a hajs na wudkie
@wydawnictwo_wab: siebie bo jestem cebula a na chomiku nie ma xD
Chociaż emigracja była jedynym legalnie kupionym przeze mnie ebookiem
@wydawnictwo_wab: sobie bo nie mam pojęcia o czym jest książka ani kim jest autor and at this point I'm too afraid to ask ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wydawnictwo_wab: Podarowałabym @Mirek_przodowy, bo ma już powieść "Emigracja", więc miałby do kompletu i żeby mógł mi pożyczyć do poczytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wydawnictwo_wab: Kiedyś już wygrałem książkę Malcolma w rozdaja na wykop, zobaczymy czy mam gigaszczęście xD. Książkę nikomu bym nie podarował tylko zostawił dla siebie ;--)
@wydawnictwo_wab: na pierwszą część trafiłem przypadkiem, gdy lecąc do przyszłego szwagra na emigracji, moja dziewczyna kupiła mu 'Emigracje' w ramach prezentu. Łyknąłem książkę w samolocie na strzała i się zakochałem xD
Także tym razem, część druga tak samo trafi w ręce szwagra. W sumie zabawnie się składa bo wrócił z emigracji, żeby się edukować :D
@wydawnictwo_wab: ja już dostałem od brata w poprzednie święta i była taka super ze sprezentował bym teraz jemu na te święta ( ͡º ͜ʖ͡º) profit
Śmieszne bo prawdziwe
#devops #testowanieoprogramowania #programowanie #programista15k #gamedev