O jak boli o jak boli
#kanalsportowy #pilkanozna #reprezentacja
Mieszkam w UK i przeprowadzam się do Polszy. Tutaj w UK jak chcesz zaplanować zakupy itd to wchodzisz na stronę dowolnego supermarketu i menu to jakby alejki, masz menu ryby to wchodzisz tam i masz wszystkie ryby dostępne w sklepie, pójdziesz do innego menu to masz co innego.
Chodzę teraz po stronie Biedronki, poszedłem do Intermarshe i kurwa jestem chyba ślepy bo tam nic nie widze, są jakieś gazetki gdzie jest 8 przedmiotów z cenami i tyle, u nas nie ma czegoś takiego czy co, jak chce dowiedzieć się czy jakiś produkt jest w sklepie to musze tam iść i go szukać od półki do półki czy co
@Fskrufskru: nie ma czegoś takiego w przypadku marketów że spożywka. Masz tylko gazetki z promocjami i zero gwarancji, że produkt będzie w sklepie. Np. przypadku Castoramy i Leroy Merlin możesz sobie sprawdzić czy produkt jest w sklepie. W przypadku biedronki możesz zobaczyć czasami czy produkt nadal jest w ofercie sieci.
@Fskrufskru:
Nie wiem czy biedra to ma, raczej wątpię ale lista zakupów i zakupy online z odbiorem w sklepie działają bez problemu w Kauflandzie, Carrefour, Auchan, Tesco itd. (nie jestem pewny z tesco, bo u nas bankrutują więc może ta usługa już zniknęła), działa to chyba w wybranych sklepach.
O jak boli o jak boli
#kanalsportowy #pilkanozna #reprezentacja
1700 wykopków wykopało znalezisko "Użytkownik reddit skremował swojego ojca wbrew jego woli bo popierał Trumpa" - brzmi obrzydliwie, czyli no trzeba wykopać, bo patrzcie do czego posuwają się lewaki z USA!
Problem w tym, że oryginalny wpis z subreddita r/confessions jest po prostu wpisem trolla, jednego z milionów w internecie. Zacznijmy od tego, że w żadnym miejscu nie pokaż całość