xD
pokaż spoiler #polska #covid #bekazpisu #heheszki #szachy #humorobrazkowy
Dobrze liczę? Nasz rząd zamknął galerie na miesiąc? Żeby je potem otworzyć na świąteczne szaleństwo zakupów? XDD
#koronawirus #bekazpisu
@alxnr mało tego! Otwierają je w sobotę czyli w dzień w którym i nawet jak galerie były otwarte cały tydzień to akurat w ten jeden dzień był zajebisty tłok i ruch na sklepach (wiem bo pracuje w sieciowce z żarciem)
Połączenie otwarcia galerii, soboty i tego że zaraz święta będzie tak mocne że już mamy zaplanowaną podwójną obsadę na ten dzień XD
@alxnr dzięki temu że wszystko zamknęli, zachorowania trochę spadły i mogli otworzyć galerie żeby ludzie zarobili na życie przed świętami.
@Aplasidon: spadek liczby testów i zaginione wyniki na pewno nie miały wpływu na zapisywaną liczbę zachorowań. Na pewno
@alxnr: to.akurat dobrze zadziała.na gospodarkę, grudzień jest miesiącem gdzie sklepu zarabiają kule kasy. Wiele krajów otwiera przed świętami i planuje zamknąć zaraz po.
@alxnr bo ty nie rozumiesz, czarny piątek jutro więc weekend promocji, trzeba otworzyć galerie by gawiedź mogła porobić tanie zakupy
@alxnr: A wystarczyło po prostu od razu przestać raportować przypadki zakażeń i możnaby było iść na CS-a
@alxnr @blogger @Madkapolka @powaznyczlowiek @anotherguy @porBorewicz07 A chwilę po cyk: ZAKAZ HANDLU czyli NIEDZIELA xD
Witajcie w gospodarce centalnie sterowanej. Sami to wybraliscie. I to dopiero co na wręcz drugą kadencje xD
dzięki temu że wszystko zamknęli, zachorowania trochę spadły i mogli otworzyć galerie żeby ludzie zarobili na życie przed świętami.
@Aplasidon Ale prezes i partyjna linia dudniły że przez strajki wzrośnie, więc jak to tak. Biurowce i galerie mają 100x lepsze standardy cyrkulacji powietrza niż kościoły a te działały
@alxnr: dokładnie tak. Rząd zamknął galerie, żeby na święta je otworzyć, żeby po świętach znów je zamknąć, bo "ojej, wzrost zachorowań, wasza wina, boście się nie stosowali do zaleceń!" (co będzie bzdurą, ale kto tu jeszcze wierzy w te statystyki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)). A potem pewnie otworzą około marca-kwietnia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Saeglopur: nic nie wybierałem - zawsze jak widzę ten "argument" to wiem, że mam do czynienia z wyjątkowym dzbanem, który bardzo chce się dowartościować - nie bądź takim dzbanem
@Madkapolka i właśnie dlatego zrobią ferie na początku stycznia żeby wszykich w domach pozamykać, a górale pewnie już zaczynają naśnieżać xD
#milionerzy zesrałem się XD przyszła do teleturnieju pani oczytana, od drugiego roku życia czyta płynnie, zainteresowania ciężko powiedziec bo jak sama mówi czyta ponieważ jest miłośniczką wiedzy XD No a potem.. obrazek ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ps. to pierwsze pytanie za 500 zł) ps2. Baba po dwóch kierunkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)