O cię huj xD Chyba mi drugie W220 na części przysłali XD A nie byłem jeszcze w paczkomacie(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#prestizowygruz
@Kejran:
W sumie ten bagażnik to chyba Ci tak został po poprzednim właścicielu... taki porządek po cygańsku :D
@Kejran: XD śniłeś mi się dzisiaj z tym swoim gruzem, pokazywałeś mi to luksusowe wozidło, ja pierdole ( ಠ_ಠ)
@Kejran: dzisiaj spotkałem takiego u wulkanizatora, odpierdalali z właścicielem jakąś dziwną gimnastykę z wjeżdżaniem na kamienie. Zapytałem się grzecznie o chuj chodzi i okazało się, że "kurwa podłoga jest tak zgnita, że go podnośnik nie dźwignie". xDDDDDDDDDD
@Kejran: Zauważyłem fakap i usunąłem, za późno jak widać ;) Tak czy inaczej, mega tag, trzymaj tak dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kejran nie widziałem że Mercedes na takie sprężyny z wersalki do bagażnika. W sumie można części zamienne kupić w sklepie meblowym ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kejran: Skoro gruz, to kiedy w końcu pospawasz ten dyfer i zaczniesz to upierdalać?
@Kejran: Blacharkę podłogi to się robi na własną rękę.
Oddajesz tylko elementy widoczne.
Na podłogę bierzesz migomat, blachę z stalowani, barana, szczotę drucianą i flexa. Jak wspawasz za dużo to najwyżej będzie bardziej pancerna.
Możesz poćwiczyć umiejętności, byle zdala od baku i wszystkich elementów palnych (po drugiej stronie).
Chyba, że to nie ma być gruz tylko odbudowa, wtedy powodzenia z zbiórka xD
@Kejran: chyba to będzie jeden z moich ulubionych wątków na wykopie, powodzenia chłopie i dużo cierpliwości( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW: złoty kajdan już kupiony? xD
@Kejran: Robisz dla siebie czy zamierzasz go sprzedać?
Jeśli dla siebie to na ile lat zakładasz zabawę, że tyle chcesz w niego wkładać?
UWAGA UWAGA!
Zarządzam #rozdajo
W sobotę wylosuje jedną osobę z plusujących ten wpis, do której powędruje ten (namalowany przeze mnie) obraz ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Wymiary 50 x 40 cm, płótno bawełniane.
#martapackanaplotno
#sztuka
#malarstwo
pokaż całość
#piekloperfekcjonistow #heheszki
Ciekawe ile osób dziennie próbuje poprawić dywan ( ͡° ͜ʖ ͡°)