ładny gol
Barcelona 2:[3] Athletic Bilbao - Iñaki Williams
#fcbarcelona #athletic #supercopadeespana #golgif #mecz
to jest bardzo polskie zdjęcie
Nowoczesny wieżowiec
Blok uwalony w bilboardach
Ohydna przybudówka z usługami
Tłumacz, kebab, lombard, kredyty i tajska knajpa Remont drogi
No i oczywiście cyberpunk
A to wszystko w stolicy
#warszawa #cyberpunk #urbanistyka #polska
@Zdzichu333: nowoczesny wiezowiec - bo ktos stwierdzil ze warto zainwestowac. Polacy sa spoko pracownikami. Ale nie ty. Blok w bilboardach - istnial tam przed czteremi zmianami wlasciciela gruntu pod wiezowcem. Jakbys mial taki grunt to bys chlipal ze chca eksmitowac a stary ciezkimi walami za komuny zdobyl ten kurwidolek. Remont drogi - jakby go nie bylo to bys plakal ze ci sie opona uszkodzila w swoim audi z 1980 roku. To chcemy cos zmieniac w tym kraju czy nie? Bo jak chcemy to robmy. Tak, beda utrudnienia. Cyberpunk? Tak, nie wali konia. Pewnie bedzie spoko. Jesli nie to mam 99,999999% ze szklanej kuli ze nie dales w to grosza. Maja obowiazek robic gre przelomowa? Nie pyknie to nie. Masz glebokie problemy
@atonsic9: Bliżej ronda ONZ, z drugiej strony złote tarasy. Dalej Chmielną, czyli między tym wieżowcem głównie sklepy. Dalej koło platynowej pare wieżowców, teraz taki nowy dojebali ze skosem takim śmiesznym xD.
@Zdzichu333: gdyby napisy nie były po polsku, to spokojnie obstawiałbym Kazachstan albo jakieś Naddniestrze XD
@Zdzichu333: Ja pierdole, takie obrazki tylko w Polsce. Komunistyczne bloki zasrane bilbordami z plandeki a obok nowoczesny, oszklony wierzowiec:D
@Zdzichu333: Taki stan mamy m.in. dzięki PISowskiemu wojewodzie, który unieważnił warszawską uchwałę krajobrazową. https://oko.press/uchwala-krajobrazowa-do-kosza-szyldoza-w-warszawie-zostaje/
@Zdzichu333: Najbardziej by pomogło wysadzenie wieżowca.
To jak jest zaje..ne pól Warszawy wieżowcami przechodzi ludzkie pojęcie.
Gx
@Zdzichu333: tak bo w los Angeles albo w nowym Yorku nie masz obskurnych budynków. Skończcie narzekać.
@ruskiepierogi: czyli Warszawa stolica Polski, taki chłam jak w chińskiej dzielnucy to wygląda..
adres Chmielna 98, ale na skrzyżowaniu z Jana Pawła XD
@ruskiepierogi: przejezdza tamtedy tramwaj 17 i 33
@atencjon: to znaczy że nie powinniśmy zmieniać krajobrazu na plus bo gdzie indziej na świecie też jest chujowo?
@Zdzichu333: Pomyśleć że ustawę krajobrazową podpisał jeszcze Komorowski. Do tej pory jeszcze nie została wdrożona.
@Zdzichu333 pracowałam w tym budynku w tym biurze tlumaczen i to typowo januszowska firemka wyzyskująca studenciaków XD
@Zdzichu333: to nie jest zwykla kanjpa a a jeden z najlepszych chinoli w wwa. kurczak lo malajsku jedynyw swpim rodxaju
@jerekp: unia jaka? europejska? ze znanych mi krajów europejskich które znam i oglądam tylko w polsce jest tak napierdolone kolorowej chujni w przestrzeni miejskiej
@Zdzichu333: Chyba w niewielu miejscach na swiecie byles skoro uwazasz ze tylko w Polsce sa takie widoki
@Zdzichu333: gdyby napisy nie były po polsku, to spokojnie obstawiałbym Kazachstan albo jakieś Naddniestrze XD
@lysyzlombardu: to mało w życiu widziałeś jeszcze.
@Zdzichu333: takich perełek w Wawie pełno, wywalone wieżowce, a obok jakieś obdrapane slamsy, no ale bogactwo xd
@Zdzichu333: w ogóle mi to nie przypomina ani Krakowa ani Warszawy. Chyba w za ładnych miejscach mieszkam/mieszkałam ;)
@Zdzichu333: To nie jest bardzo Polskie a bardzo Warszawskie. Bardzo Polskie są takie paskudne bloki i reklamoza a nie połączenie bloków z wieżowcami.
@Zdzichu333: to postostałości po "wspaniałym" PRL do którego niektórzy inteligentni inaczej porównują obecną Polskę.
@Zdzichu333: szyldoza i wszystkie brzydkie reklamy zostaną, bo wojewoda Warszawy Konstanty Radziwiłł z PiSu nie zgodził się na uchwałę krajobrazową. Bo to niby nie fair dla właścicieli reklam
ładny gol
Barcelona 2:[3] Athletic Bilbao - Iñaki Williams
#fcbarcelona #athletic #supercopadeespana #golgif #mecz
Hej, czy kojarzycie może Grażynę Żarko, czyli katolicki głos w internecie?
Była to rola odgrywana przez Annę Lisak, a dotyczyła jakże bliskiemu nam na mirko internetowego trollingu. Jej filmy generowały miliony wyświetleń, a miejscami naprawdę wrzało na jej temat - projekt musiał skończyć się, ze względu na realne obawy o jej bezpieczeństwo.
Niestety, Pani Grażyna ze pokaż całość