Plusujcie najlepszego trenera reprezentacji Polski w XXI wieku. Do dziś jestem pełen podziwu jak z gównianą reprezentacją którą wtedy miał wszedł na euro 2008.
Takiego trenera teraz reprezentacja potrzebuje.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
@kozak1920: Rodzina na swoim. Ale za 2 mld to nawet od bezczelnej propagandy moznaby oczekiwać finezji i technicznej biegłości. No ale chyba w PiS-ie ławka krótka na odcinku gdzie coś trzeba umieć a nie tylko kogoś znać.
@kozak1920: te k**** pisowskie przydzielily sobie dodatkowe 2 miliardy rocznie na ta propagande i nawet jednego programu nie potrafia dobrze zrobic, aktorow zwyklych, mieszkania normalne dac.... Jakie to sa kuhwa kiepskie prlowskie dziady, wszystko spierdola xD
@kozak1920: to jest bardziej żałosne niż wiadomości TVP bo tam kilku dziennikarzy się sprzedaje PiSowi a tu jeszcze więcej ludzi którzy wcale tego robić nie muszą. Żałosne
@kozak1920: Babsztyl z rozowymi wlosami chcial swój salon fryzjerski wypromowac.
A w komentarzach pod wywiadem jakis typ jej spermi z konta żony xDD
(Beata Zieliński)
@kozak1920 jak to dziś zobaczyłem w necie to myślałem, że to fejk.. zamknąć ich wszystkich w pizdu za pranie ludziom mózgów. Przecież takie sianie propagamdy powinno być konstytucyjnie zakazane. Ja pierdole.
@kozak1920: Takie kolaże z ich zdjęciami i powiązaniami powinno się produkować w masowych ilościach
To osoby publiczne, niech ludzie wiedzą kto z kim sobie rękę podaje. Chyba się tego nie wstydzą, prawda?
@Gamling: Mireczku, oni są mentalnie jeszcze w post Gierkowskiej myśli. Ich savoir vivre zatrzymał się tak dawno, że nie potrafią się zreformować. Aż wstyd bierze, że rząd który rządzi 40 milionowym krajem jest tak cofnięty w rozwoju. Jedyne co potrafią to dpierdalać nowe podatki i przyznawać sobie nagrody, akurat w tym są mistrzami świata.
@Gamling: wy się tu oburzacie, że 2 mld i nawet nie potrafią porządnie propagandy zrobić, ale zapominacie o jednym, to nie o to chodzi. PiSowski odbiorca TVP wszystko łyknie, więc nie trzeba subtelnie, a do tego "aktorzy" swoi, więc się dodatkowo przytuli część tych 2 mld. To takie ma być, nie musi być lepsze.
@Gamling: Oni tego nie spierdolili, plan wyszedl im doskonale. Przyslali tvp w chuj hajsu i zatrudnili swoich za stary stow. W ten sposob kasa zostaje w klice.
@kozak1920: Chyba ludzie nie chcą się podpisywać swoim wizerunkiem pod tym co się odjaniepawla w TVP wiec musza ściągać co pozostało. Ciężko uwierzyć żeby byli na tyle głupi żeby tak perfidnie walić w uja, chociaż po nich można się spodziewać i takich kwiatków ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@kozak1920: oprócz tego że sieją propagandę, to jako wybitni aktorzy po znajomości pewnie wzięli gruby hajs za występ
@kozak1920: Kiedy zrobiłeś kasting do nowego programu w TVP ale nikt nie przyszedł więc musiałeś zatrudnić córkę i zięcia xDD
Plusujcie najlepszego trenera reprezentacji Polski w XXI wieku. Do dziś jestem pełen podziwu jak z gównianą reprezentacją którą wtedy miał wszedł na euro 2008.
Takiego trenera teraz reprezentacja potrzebuje.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Ktoś wie może czy Rzecznik Praw Dziecka interweniował w sprawie odrzucenia poprawki o przeznaczeniu 80 mln złotych na psychiatrię dziecięcą? Czy olał sprawę bo w tym przypadku chodziło o dzieci które już się urodziły, a nie zygoty i zarodki?
#bekazprawakow #bekazkatoli
#neuropa # pokaż całość