Dlaczego korwinowcy są tacy głupi?
#rakcontent #globalneocieplenie #antynauka #bekazprawakow #neuropa
@JamKarzeu2 ma właśnie 190cm jak nic, zaadaptował się do nowych czasów i popatrz jaki jest protest wierzących kiedyś a jaki dzisiaj, a sytuacja z każdym tygodniem nowych afer staje bardziej na jego korzyść
@BrakWolnegoLoginu: Prawdziwy szatan nie chce edukacji seksualnej, chce by dzieci się ruchały w gigantycznych orgiach.
"Prawo do miłości?" - lol
"Dba o życie i zdrowie kobiet" - 2x lol
"Krytyczna postawa wobec kultów religijnych" - a satanizm to kurwa co? xD
I tak, spedalony i do tego hipokryta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba, że to nie prawdziwy szatan tylko jakiś podrabianiec
@JamKarzeu2: właśnie teraz Chad. Diabeł nie rozwala już życia sprowadzając nieszczęścia ale dając ci tyle dobra że się porzygasz. Zamiast sprawiać że się czujesz upodlony daje ci poczucie siły i władzy. Zamiast niszczyć cię byciem niekochanym to daje ci mnóstwo substytutów miłości.
@JamKarzeu2 zapomniałeś o:
- promuje czytanie ciekawych lektór w śród dzieci i młodzieży (czyt. Harry Potter)
- jest projektantem zabawek dla dzieci, takich jak hello kitty
- promuje bezpieczny seks (prezerwatywy)
- wymyśloną przez sienie metodą in vitro, pomaga osobą które nie mogą mieć dzieci
@JamKarzeu2: według satanistów Szatan od zawsze wolał aby ludzie w zdrowy sposób zaspokajali swoje potrzeby, do tego gardzi głupotą, ograniczeniem, konformizmem czyli cechami, które promuje KK i nasza reżimówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JamKarzeu2: w uniwersum katolickim szatan jest według mnie najbardziej pozytywna postacią, bo jest po prostu ludzki. Zawsze dam za niego plusika
@jakacper: *osobom, nie "osobą".
@JamKarzeu2: Poza tym szatan:
- projektuje gry komputerowe takie jak Diabolo i Dagones Drang (czyli Diablo i Dungeons & Dragons)
- tworzy muzykę rockową i metalową, a przynajmniej ją inspiruje (ogólnie to diabeł zawsze najlepiej znał się na muzyce)
- potrafi myrnąć księdza o ścianę i połamać mu pudełko, wybić dno (jednak nie potrafi zniszczyć krzyżyka, który jest w takim pudełku)
- daje roleksy tym, którzy się do niego modlą
@Misiuucz: A kto to jest "prawdziwy szatan" i skąd czerpiesz informacje na jego temat? Skąd wiesz, czego chce? Czy czasem nie jest tak, że wszelkie straszne informacje na temat szatana pochodzą z przeciwnego mu obozu? :))
@vxfsfsff: A to Jahwe czasem nie namawia ludzi do morderstw, gwałtów, samobójstw (nazywanych męczeństwem) i do brania narkotyków w postaci napojów alkoholowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam przeczytać chociażby Księgę Liczb i Księgę Jozuego - jest tam od groma opisów zbrodni popełnianych na polecenie Boga i na polecenie Mojżesza, który podobno słuchał Boga. W Księdze Wyjścia jest też o tym, że Jahwe sam popełnia morderstwa i dopuszcza się ludobójstwa.
Gdzie w Biblii jest napisane, że szatan namawia ludzi do morderstw, gwałtów, samobójstwa i brania narkotyków? Poproszę o konkretne cytaty, zawierające słowo "szatan".
Poza tym, polecam obejrzeć to: https://www.youtube.com/watch?v=RHA-9yd7aTg i posłuchać tego ze zrozumieniem.
@Trojden: CO? XD Odpowiedziałem, że sobie śmieszkuje a szatana nie ma. Czego ty chcesz więcej człeku
@Trojden: ach te podwójne standardy. A gdzie w Biblii jest napisane, że szatan "uważa że dwie dorosłe osoby mają prawo do miłości"? Proszę o konkretny cytat ze słowem "szatan".
Na twoim obrazku są dzisiejsze odniesienia do szatana, ale jak ja dopisałem swoje do listy, a ty wyjeżdżasz z książką żydowskich pastuchów i to jeszcze z jej gorszą wersją, bo argumentów brak.
@JamKarzeu2: Szatan ma 191 cm i na imię Lucyfer
@stukacy: i wszyscy czekają aż powróci w sezonie 5b ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JamKarzeu2: aborcja to zabijanie dzieci, niby czemu kobieta miala by miec prawo do zabijania dzieci, a moze damy prawo ze chlopak ma prawo zabic swoja dziewczyne jak juz mu sie znudzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego korwinowcy są tacy głupi?
#rakcontent #globalneocieplenie #antynauka #bekazprawakow #neuropa
Mam i ja :)
#chwalesie #krwiodawstwo #hdk