#usa #bekazprawakow prawaki na wykopie: biden wygląda jak trup, co za staruch
tymczasem idol wykopowej prawicy:
@Hehenry: @MaddoxX1911: @janrouter: ogólnie sytuacja jest do opanowania tylko nie chce mi się produkować na darmo, bo zdjęcie nie jest opa
@Neq:
U nas w piwnicy mamy podobne wybrzuszenia, ale znacznie mniejsze niż na tym zdjęciu. Ta zapiankowana ściana runie, a za nią część budynku?
@janrouter: Kiedyś byłem w czymś tak samo zniszczonym, ale był to spory sześcian z polietylenu, 4m pod ziemią i na zewnątrz wiodła tylko drabina przez wąską studzienkę. Wyciągnęliśmy wodę aby wejść ocenić stan. Gdybyśmy wiedzieli jak to w środku będzie wyglądało po umyciu, to nikt by mnie tam nie wysłał. xD Więcej szczęścia niż rozumu.
@Neq: ewentualnie nie jest odpowiednikiem angielskiego eventually. Ostatecznie - tego słowa szukasz.
@janrouter: chyba wystarczy odkopać fundament, położyć folie kubełkowa i sie samo z czasem wyprostuje
@Neq: stalowe podciągi na nowym fundamencie? wyjebać ścianę nośną i od nowa postawić a raczej wylać żelbet?
@Szewczyk_CZetka: ale wiesz że to uszkodzenie mogło powstać bo wyciągneliście wodę?
i ten zbiornik z polietylenu mają dookoła siebie wodę po prostu nie wytrzymał ciśnienia naporu?
@1988BaZyL: zapewne brak słupów żelbetowych w ścianie fundamentowej . Ziemia ciśnie i same bloczki nie wytrzymują, dlatego ściana się składa.
Nikt z tego strzelać nie będzie. 400 zł się należy.
@janrouter: no jacy są polscy fachowcy starej daty, tacy są, ale na ogół potrafią odróżnić estetyczne elementy od nośnych, także bardzo krzywdząca docinka imo.
A ta pianka to pewnie gospodarz sam sobie zapiankował, jakby to miało w czymś pomóc. Ty chyba miastowy?
nacisk gruntu na fundament
@Neq: Raczej tynk napuchł od wilgoci. Izolacja od zewnątrz plus ogarnięcie rynien aby woda odpływała gdzieś dalej.
#usa #bekazprawakow prawaki na wykopie: biden wygląda jak trup, co za staruch
tymczasem idol wykopowej prawicy:
Proszę państwa żeby zaliczyć studia online trzeba mieć odpowiednio umeblowany pokój, najlepiej żeby kamery były nawet w łazience( ͡° ͜ʖ ͡°) tęsknię za normalnym studiowaniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( Część dalsza w komentarzu )
#studia #heheszki #bekazpodludzi #koronawirus
Albabula: mamy 10 000 użytkowników!
Użytkownicy alibabki: XdddDdDDDDD
Skrin za ruchem 8 gwiazd
#albicla #cotusieodjebalo #bekazprawakow