#codziennynosacz 285
#nosacz #janusz #nosaczsundajski #polak #malpapolak #humorobrazkowy
@Cinoski: Miałem książki 1,3,5 ...właśnie sobie zdałem sprawę ile to było lat temu i jak ten czas leci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Cinoski patrzę na to pierwsze i się zastanawiam jaki był oryginał tytuł, bo w wyrazie "siadam" nie widzę żadnej przeróbki xD
@Cinoski: Ze szkoły jeszcze dobrze wspominam pisanie po mapach i atlasach geograficznych, im starsze, tym lepsze, bo kolejne pokolenia uczniów dokładały swoje Księstwa Bolka i Lolka, i inne wyspy tajemnicze.
@Cinoski nic mnie bardziej nie wkurwia niż pisanie po książkach. Pal licho gdy ktoś pisze po swoich, ale najczęściej takie szkolne patusy niszczą cudze/ szkolne książki.
*nie dotyczy robienia ołówkiem przypisów na brzegach stron, bo te czasem są pomocne
@Cephalopoda_Ammonoidea co do zapisów ołówkiem przydatnych rzeczy- zdobycie takiego podręcznika to było jak podręcznik księcia półkrwi :D
@Cinoski: u mnie było tylko siadam że złości i puls żyda ( ͡° ʖ̯ ͡°) takie piękne przeróbki mnie ominęły
@tanczespiewamrecytuje tylko raz na taki trafilem- "Geomorfologia" Ksiazkiewicza; w dodatku z notatkami w środku
@Cinoski: Patrząc na "gimnazjum" to książki powstały po 1999, a okładki wyglądają archaicznie, jak na czasy PRL.