Szymańska-Borginon to bardzo dobre źródło z Brukseli, więc jeśli się to sprawdzi to gratulacje dla wyborców PiS i tych od „#mimowszystkoduda”
#neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazpisu #uniaeuropejska #polityka
@LibertyPrime:
Pod Erasmusa podpadają też takie programy jak Europass, hebany ignorancie.
A to oznacza również brak zagranicznych praktyk dla uczniów techników.
@LibertyPrime: Chuj z gospodarką ważne żeby laski nie mogły dawać dupy xdd a nie czekaj i tak dadzą w polsce tylko nie przegrywom z wykopu
@LibertyPrime: boli, że do końca życia będziesz walił konia samotnie, a twoimi jedynymi "znajomymi" będą inne konfederackie przegrywy z wykopu?
@rorf46: Ale jak to? Przecież w TVPIS mówili, że już połowa krajów popiera polskie veto. A Mercel namawia już pozostałą połowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mateluszwajhe: dokladnie - polakow przegrywow boli to ze polki maja odwage jechac za granice do wloch czy hiszpanii a oni moga co najwyzej siedziec w domu i grac w lola calymi dniami z przerwami na walenie konia
uuu, nie będzie orgasmusa.
@LibertyPrime:
- miej możliwość użycia jednego z 1000 argumentów
- użyj tego, który pokazuje tylko to, ze jesteś gimbusem
"Jesteśmy najbardziej merytoryczna opcja dla Polski"
@LibertyPrime Ale wy kurwa macie zryty beret. Bo przecież to faceci na Erasmusa nie jeżdżą nie? No i w ogóle chuj ze stracimy kilkadziesiąt miliardow złotych ale lewaki mają ból dupy i Julki nie pojadą do Hiszpanii
Ha tfu po prostu
@rorf46 abstrahujac od dzialan naszego rzadu to troche w sumie nie fair, ze jak nie kraczesz jak wszystkie wrony i masz w jakiejs sprawie inne zdanie to dostajesz z automatu baty
@rorf46: To weto mnie mało obchodziło do momentu gdy zobaczyłem tego Erasmusa. Pisowska banda wie jak podnieść mi ciśnienie w najmniej spodziewanym momencie. Planowałem w następnym roku jechać na E+ bo już nie wytrzymuję na studiach, a tu chyba k...wa nic będzie z tego. Kolejny rok życia w pizdu. Cudownie, nie?
@rorf46 i bardzo kurwa dobrze. To głupie polskie społeczeństwo musi dostać po dupie, bo inaczej się nie nauczy żeby nie wybierać konserwatystów.
@rorf46 nie strasz, nie strasz bo sie zesrasz xD tak nie dadzą nam pieniędzy, bo traktaty które sa podpisalismy sa nieważne? Przypomne, ze to UE probuje w uja zrobic kraje zmieniajac zasady na jakich przystapilismy. 331 osob plusujacych Ciebie olało wlasnie naszą 2tys historię, i to ze nigdy w naszym kraju nie bylo dobrze kiedy okupował nas inny kraj i mysli, ze urzednik z Berlina teraz zrobi nas drugie Niemcy xDDD bo PIS jest bee ale za chwile będzie rzadzic kto i inny. Czyli solidarnosc i śmierć tysiecy Polakow za wolność i suwerennosc kraju mozna wyjebac do kosza bo wykopki chca 60mld euro xD od kraju ktory 2 razy rozjebal europe a teraz chce ta europe wykupic za euro. Gdzie wy macie glowy xD pokolenie netflixa
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: Czyli wszystkie kraje poza PL i HU godzą się dobrowolnie na oddanie suwerenności? Francja godzi się na oddanie decyzyjności Berlinowi? Eurosceptyczni Włosi tak samo? Czy Ty nie widzisz że te pieniądze są potrzebne polskim firmom?
Gdzie typie masz głowę xD Pokolenie JP2GMD.
@rorf46: Normalne negocjacje nad budzetem, grupa 6 panstw stoi stanowczo za trzymaniem sie tego, co uzgodniono w lipcu, 2 panstwa z tej grupy strasza vetem (jeszcze nie bylo chyba roku, zeby jakies panstwo nie straszylo blokada budzetu, jak sie nie spelni jego zadan - celuja w tym zwlaszcza wlosi i grecy), a polska opozycja osiagnela kolejny juz, stratosferyczny chyba poziom dramatyzowania rzeczywistosci....
Jeszcze tylko niech napisze, ze kury przestana niesc, a krowy mleko dawac...
Przypominam, ze VETO jest normalnym instrumentem negocjacyjnym, zalegalizowanym w prawie UE i nie ma roku, zeby ktos nim nie straszyl!
Wyluzujcie tam, kochani opozycjonisci, bo przegrzejecie rzeczywistosc jak Lempert strajk kobiet
@PhoenixSoul Francja i Włochy sa potegami, maja lotniskowce wiec maja to w pizdzie. Grecy bankruci juz wykupieni. Inne kraje od lat uzaleznione od kapitalu niemiecko francuskiego nie mają co podskakiwac. Historii teraz nie ma w szkolach? Zreszta veto to normalne narzędzie, sluzace przy negocjacjach, nie wiem o co Ci chodzi jak życia nie ogarniasz. Tak sie robi polityke
@Aurelianus_TRUE: Jak konfa dojdzie do władzy to na pewno xd Zakaz homoseksualizmu i dawania przed ślubem dla wszystkich z wyjątkiem posłów
Mam urodziny, a od piątku jestem pokłócony z dziewczyną z którą mieszkam i się do siebie nie odzywamy. Przyszła tylko rano, złożyła mi życzenia i dała prezent. I chuj. Duma jej nie pozwala mnie przeprosić. Jaki był powód kłótni? Bo pisałem z kolegami na grupowym czacie i się uśmiechałem, a jak zapytała o czym piszemy (no akurat pisaliśmy o jakiejś lasce) to jej powiedziałem, że to moje prywatnepokaż całość