No więc stało się, 4 dni przygotowan i zostałem dawcą szpiku. Mam nadzieję mój genetyczny bracie bliźniaku że poczujesz się dzięki temu lepiej i życie znów stanie się radosne ! #dkms #szpik #dawcaszpiku
#rtx3070 #nvidia #rzeszow
Jak ktoś poszukuje to jeden model RTX 3070 znajduje się w galerii Millenium - https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-gigabyte-rtx-3070-gaming-oc-8gb
@chosenon3: Powodzenia, bo podstawowy model FE kosztował 2.359. Ceny będą iść w górę, bo tuż tuż premiera 70TI i 80TI, więc trzeba będzie ładnie wykorzystać sytuację, aby te były w kosmicznych cenach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No więc stało się, 4 dni przygotowan i zostałem dawcą szpiku. Mam nadzieję mój genetyczny bracie bliźniaku że poczujesz się dzięki temu lepiej i życie znów stanie się radosne ! #dkms #szpik #dawcaszpiku
Patrzcie jacy Polacy są tolerancyjni. To tylko lewactwo rozsiewa plotki o jakiejś rzekomej homofobii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #homofobia #neuropa #mlodziezwszechpolska
Chociaż macie mnie tutaj za normana to ja raczej uważam sie za przegrywa bo mimo powodzenia u kobiet moje życie to tragedia, a dlaczego? Pochodze z rodziny dysfunkcyjnej, stary wiecznie najebany i toksyczna matka która odreagowywała swoje stresy na mnie za każdym razem gdy stary zrobił awanture, czyli średnio co drugi dzień. Do tego wieczny brak pieniędzy ale co tam można oszczędzić na dziecku,pokaż całość