Poważny ekonomista z poważnej partii #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #shitkonfederacjasays
@Glos_normictwa: Grawanatanna cup i sewery minecraft na początku pandemi żeby dzieci zająć to było złoto jak samoloty smoleńskie i wyzwiska pisowskie XDD
@Glos_normictwa: a najśmieszniejsze jest to, że co by nie zjebali, jakby się nie ośmieszyli partacząc kolejną rzecz za którą się wzieli to i tak im poparcie nie spadnie xDD
@Glos_normictwa: Przecież oni głównie zajmują się wyciąganiem kasy a to na co wszyscy narzekają i się śmieją to tylko przykrywka i odwrócenie uwagi od głównego tematu. Oni doskonale opanowali tą sztukę.
@Glos_normictwa: No dla mnie to rozrywka lvl9000 ale tylko dlatego, ze mieszkam za granica i ten cyrk mnie nie dotyka
Poważny ekonomista z poważnej partii #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #shitkonfederacjasays
Byliśmy dziś świadkami ponurego zdarzenia.
Komunistyczny prokurator przesłuchiwał w trybunale – konstytucyjnym tylko z nazwy – Rzecznika Praw Obywatelskich, który codziennie pomaga setkom Polaków pokrzywdzonych przez coraz bardziej opresyjny aparat państwa.
Myślę, że można zapamiętać ten moment jako symbol nagłego upadku polskiej demokracji po tym jak 30 lat podnosiła pokaż całość
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #humorobrazkowy