Nic lepszego dziś nie zobaczycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nsfw #ladnapani #tyleczki #cycki #heheszki
@Tywin_Lannister: boję się plusować, bo bardzo lubię Barcisia i wykopki też go polubią i zaczną masowo wrzucać, a potem wycieknie filmik na którym mówi do kogoś „debilu” ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pieron: no bez kitu. Mix Beksińskiego i Tove Jansson!
Niech to da pan Artur jako digiarta gdzieś do sklepu. Sporo ludzi pewnie bybto chciało na ścianie.
@Tywin_Lannister: kusy namalował dla Czerepacha za kasę z biura poselskiego, a teraz Czerepach spija śmietankę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tywin_Lannister: boję się plusować, bo bardzo lubię Barcisia i wykopki też go polubią i zaczną masowo wrzucać, a potem wycieknie filmik na którym mówi do kogoś „debilu” ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@naprawtagi: Lubi się wypowiadać na tematy polityczne, więc pewnie u części wykopków jest na cenzurowanym. Samo to, że angażuje się w WOŚP, pewnie niektórych triggeruje.
@Tywin_Lannister: ich maski gdy są zgięte wygladają jak usta, z których wystawiony jest język ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Murarz chcial 30k za postawienie domu, chyba go pojebało, tyle pieniędzy za ustawienie klocków na kupie.
Nie będę dorabiał złodzieja, sam sobie sciany postawilem.
#budownictwo #heheszki #budujzwykopem
Mam głupi problem który nie wiem jak rozwiązać
Pomimo całej pandemii część ludzi pracuje w firmie, a nie zdalnie.
Jeden gość przyjezdza na rowerze, w takim kolorowym obcisłym stroju. Dba o zdrowie, super.
Ale śmierdzi niemiłosiernie xD
Pracuje w biurze, na openspace gdzie ten zapach się roznosi. Pisałam żartobliwe maile, że można korzystać z pryszniców ale to pokaż całość