• Wykop.pl
  • Wykopalisko 486
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      RYDER4917 1 rok 3 mies. temu via iOS

0

Dlaczego liczby pierwsze występują tylko w tych kolumnach? #matematyka

[zobacz IMG_6320.JPG]
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        szwe 1 rok 3 mies. temu

+2

@RYDER4917: a 2 i 3 to nie są liczby pierwsze?

+: Leman123, RYDER4917
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@szwe: Są zapomniałem wpisać

• udostępnij
          • Link
      •  
        Uata 1 rok 3 mies. temu

+4

@RYDER4917: bo w kolumnach B, D, F, J, L masz zawsze liczby parzyste, a w kolumnach C i I podzielne przez 3

+: I..n, r4do5 +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Uata: Dzięki :)

• udostępnij
          • Link
      •  
        s.........o 1 rok 3 mies. temu

+2

@RYDER4917: bo masz tutaj okres równy 12, więc wielokrotności jej dzielników czyli dwójki i trójki będą w tych samych kolumnach, które będą całe do wyjebania

+: RYDER4917, deryt
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

mleko23 7 godz. temu

+2414

odpowiedzi (103)

stepniaczio 5 godz. temu

+1271

Moim najgorszym pomysłem w życiu było odwiedzenie stolicy Włoch. Samo w sobie nie było to złe, ale gdy chciałem stamtąd wyjechać okazało się, że wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. Nie miało znaczenia jak bardzo próbowałem opuścić to miasto, prędzej czy później i tak tam wracałem. Siedzę tu już ósmy rok, niech mi ktoś pomoże.

#dziendobry #heheszki #pasta #zawszesmieszy pokaż całość

odpowiedzi (11)

Piasek32 6 godz. temu

+492

Jest rok 1997 otwierasz oczy i widzisz to:

Kto pamięta? Nostalgłem

odpowiedzi (40)

• pełna lista

Wykopalisko

• Koszty związane z wojną na Ukrainie dopiero przyjdą. Koszty związane z wojną na Ukrainie dopiero przyjdą. 322
    • Rosjanie zniszczyli bank roślinnych zasobów genowych. Chronili go nawet... Rosjanie zniszczyli bank roślinnych zasobów genowych. Chronili go nawet... 68
    • W sierpniu Skarb państwa wyłoży ponad 25 mld zł na 14. emeryturę W sierpniu Skarb państwa wyłoży ponad 25 mld zł na 14. emeryturę 44
    • Jak INPOST rozwalił nowy rower i nie chce ponieść odpowiedzialności Jak INPOST rozwalił nowy rower i nie chce ponieść odpowiedzialności 49
    • Rzecz.praw dziecka zapomina o istnieniu wojska, więc wciska dzieciom bron do rąk Rzecz.praw dziecka zapomina o istnieniu wojska, więc wciska dzieciom bron do rąk 28
    • Rosyjscy hakerzy wypowiedzieli wojnę Polsce Rosyjscy hakerzy wypowiedzieli wojnę Polsce 159
    • Tymoteusz Zych, były wiceprezes Ordo Iuris: Ordo Iuris osłabia Polskę Tymoteusz Zych, były wiceprezes Ordo Iuris: Ordo Iuris osłabia Polskę 92
    • Niemowa przemowa. Johnny Depp vs Amber Heard Niemowa przemowa. Johnny Depp vs Amber Heard 57
    • Laptop Huntera Bidena: Wszystkie 128 775 e-mail są dostępne. Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Putin niczym pułkownik. Wtrąca się i pogłębia niepowodzenia na Ukrainie Putin niczym pułkownik. Wtrąca się i pogłębia niepowodzenia na Ukrainie 64

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ciekawostkihistoryczne ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja kultura muzyka pieniadze polityka polska rosja ruskimir samochody swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.