Lata 70. XX wieku. Włoski cukiernik Lolly Linguanotto po raz pierwszy serwuję tiramisu w restauracji Alle Beccherie w Treviso. Od tego czasu tiramisu zyskało popularność w całej Europie i stało się swoistym deserowym klasykiem, którego wersji wykonania powstały już setki, jeśli nie tysiące. Dziś przedstawiamy Wam przepis na ketogeniczny wariant, którego nie powstydziłby się żaden mistrz cukiernictwa.
@Lorenzo_von_Matterhorn: To dobrze, można podbić sobie tluszcze w diecie, nie? Chyba, że sugerujesz, iż każdy posiłek powinien być "kompletny"? Zawierać wszystkie mikro i makro?
Keto Tiramisu
Lata 70. XX wieku. Włoski cukiernik Lolly Linguanotto po raz pierwszy serwuję tiramisu w restauracji Alle Beccherie w Treviso. Od tego czasu tiramisu zyskało popularność w całej Europie i stało się swoistym deserowym klasykiem, którego wersji wykonania powstały już setki, jeśli nie tysiące. Dziś przedstawiamy Wam przepis na ketogeniczny wariant, którego nie powstydziłby się żaden mistrz cukiernictwa.
https://ketobaza.pl/article-display/43860c0c-a9b7-4a28-7d39-08d8cb4cce6a/Keto%20Tiramisu