• Wykop.pl
  • Wykopalisko 632
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Pizdochlast 2 mies. temu

0

Mirki, mogę teraz wymienić sobie filtr kabinowy w Golfie IV? Słyszałem, że ponoć nie opłaca się w zimę wymieniać bo wilgoć i temperatura. W aucie mam pełno wilgoci, filtr nie był wymieniany chyba od kilku lat, więc chciałem go teraz wymienić. Mogę na spokojnie wymienić go na wolnym powietrzy, gdy jest -15*C czy czekać az sie ociepli?
      #samochody #mechanikasamochodowa #kiciochpyta

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Atreyu 2 mies. temu

+3

@Pizdochlast: wymień, to grosze kosztuje xD

Sam wymieniam 2x w roku najczęściej

+: Haddi, Pizdochlast +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Crow7422 2 mies. temu

+3

mogę teraz wymienić sobie filtr kabinowy w Golfie IV?

@Pizdochlast: Tak, pozwalam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: michalek_1984, Pizdochlast +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        stormkiss 2 mies. temu

+1

@Pizdochlast: wymieniaj kufa i sie nie szczyp. Do tego kip pochlaniacz wilgoco w torebce i trzymaj na podszybiu w nocy

+: Pizdochlast
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Pizdochlast 2 mies. temu

0

@Atreyu: Juz mam kupiony, ale nie bylem pewien czy wymieniac. Nie strzelą mi żadne plastiki?
        @stormkiss: Dzieki, mam ryz w skarpecie i dokupie jeszcze zwirek dla kotow.

• udostępnij
          • Link
      •  
        janznetu 2 mies. temu

+3

@Pizdochlast: jeszcze ze dwa humistopy i będziesz miał sucho nawet bez filtra :D

+: stormkiss, szyna352 +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        stormkiss 2 mies. temu

+3

@janznetu: bedzie trzeba nasikac by nie bylo tak sucho w aucie xD

+: szyna352, Pizdochlast +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        gumon 2 mies. temu via Android

+1

@Pizdochlast gdzieś masz mokro ? Dywaniki mokre ? Chociaż zima to ciężko sprawdzić te golfy cierpią na rozszczelnienie tej wewnętrznej płyty w drzwiach .

+: Pizdochlast
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Pizdochlast 2 mies. temu via Android

0

@gumon mega dużo wilgoci na szybach, po ~20 min jazdy boczne szyby i tylna (bez podgrzewania) tak mokre, że nic nie widać. Kierownik od kierowcy mniej więcej na środku cały mokry, podłoga cała, na bokach sucho, pod kierownicą sucho, więc myślę że to wina tego filtra (╥﹏╥)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Ciosam_sosne_buk_i_dab 10 godz. temu

+369

No więc stało się, 4 dni przygotowan i zostałem dawcą szpiku. Mam nadzieję mój genetyczny bracie bliźniaku że poczujesz się dzięki temu lepiej i życie znów stanie się radosne ! #dkms #szpik #dawcaszpiku

odpowiedzi (25)

AgentGRU 10 godz. temu

+583

#mecz

odpowiedzi (10)

Szypki_jaszczomp 11 godz. temu

+829

#heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (31)

• pełna lista

Wykopalisko

• Proboszcz nie zgodził się na mszę z trumną ze zmarłym. "Nie chodził do kościoła" Proboszcz nie zgodził się na mszę z trumną ze zmarłym. "Nie chodził do kościoła" 130
    • Agenda 2030. Nowy porządek świata Agenda 2030. Nowy porządek świata 115
    • Profesor rezygnuje. Nie chce być w jednej radzie z Szydło Profesor rezygnuje. Nie chce być w jednej radzie z Szydło 77
    • Trotyl był, ale na fotelach, których nie było w Smoleńsku? Trotyl był, ale na fotelach, których nie było w Smoleńsku? 109
    • Kraków sponsoruje antypolską propagandę Kraków sponsoruje antypolską propagandę 78
    • W rosyjskim obozie wojskowym w pobliżu granicy z Ukrainą wybuchł pożar W rosyjskim obozie wojskowym w pobliżu granicy z Ukrainą wybuchł pożar 62
    • Greta i jej katastrofa. Ale nie klimatyczna, tylko serialowa w BBC Greta i jej katastrofa. Ale nie klimatyczna, tylko serialowa w BBC 14
    • Jak to możliwe, że super-ekologiczna Holandia wycina lasy deszczowe? Jak to możliwe, że super-ekologiczna Holandia wycina lasy deszczowe? 56
    • Brutalne pobicie przez policję, wszystko zarejestrowała kamera Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Tirem zepchnął z drogi osobówkę i uciekł. Tirem zepchnął z drogi osobówkę i uciekł. 65

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja neuropa pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.