No więc stało się, 4 dni przygotowan i zostałem dawcą szpiku. Mam nadzieję mój genetyczny bracie bliźniaku że poczujesz się dzięki temu lepiej i życie znów stanie się radosne ! #dkms #szpik #dawcaszpiku
Mirki, mogę teraz wymienić sobie filtr kabinowy w Golfie IV? Słyszałem, że ponoć nie opłaca się w zimę wymieniać bo wilgoć i temperatura. W aucie mam pełno wilgoci, filtr nie był wymieniany chyba od kilku lat, więc chciałem go teraz wymienić. Mogę na spokojnie wymienić go na wolnym powietrzy, gdy jest -15*C czy czekać az sie ociepli?
#samochody #mechanikasamochodowa #kiciochpyta
@Pizdochlast: wymieniaj kufa i sie nie szczyp. Do tego kip pochlaniacz wilgoco w torebce i trzymaj na podszybiu w nocy
@Pizdochlast gdzieś masz mokro ? Dywaniki mokre ? Chociaż zima to ciężko sprawdzić te golfy cierpią na rozszczelnienie tej wewnętrznej płyty w drzwiach .
No więc stało się, 4 dni przygotowan i zostałem dawcą szpiku. Mam nadzieję mój genetyczny bracie bliźniaku że poczujesz się dzięki temu lepiej i życie znów stanie się radosne ! #dkms #szpik #dawcaszpiku
#mecz