@Gandalf_Rudy moja pierwsza postać to był nelf warrior i do tej pory jak usłyszę muzykę z tej lokacji to mam ciary. no mam kilka ulubionych ost z wowa i właśnie ten jest jednym z nich
@Gandalf_Rudy: o boże, czasami mam straszną chcice na powrót do WoWa ale wiem że jakbym zaczął grać to bym popłynął jak stary alkoholik co to po 5 latach abstynencji 2 piwka chce se dziabnac :/ cudowna to była gra, nie zapomnę nigdy jak pierwszy raz zalogowałem się do giereczki... Wcześniej przeczytany artykuł w cd action chyba 20 razy. Byłem fanbojem tej gry dwa lata zanim zacząłem w nią grać
Wiecie co tyle hejtu wylewa się ostatnio na #policja że muszę wam opowiedzieć jedną historię. Ostatnio kumplowi zwinęli rower z piwnicy. Oczywiście poszedł to zgłosić. Zgłoszenie przyjął miły pan, rozpytał się o wszystkie szczegóły i kazał się kumplowi o nic nie martwić oni się wszystkim zajmą. Po tygodniu kumpel dostał telefon z policji że złapali złodziei i ma rower do odebrania. Także na prawdę czasami się zastanówcie zanim znowu będziecie szkalować funkcjonariuszy na wykopie
pokaż spoiler Żartowałem. Na policji pytali się go czy na pewno chce zgłaszać że jest mała szansa itd. Zgłosił. Wczoraj dostał pismo o umorzeniu z powodu niewykrycia sprawcy mimo że byli zarejestrowani na dwóch kamerach osiedlowego monitoringu. TFU n miernoty niebieskie.
pokaż całość