Niemcy zazdroszczą p*lakom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki
Jeśli trend się utrzyma, za niedługo Bitcoin będzie warty $70.000 i $100.000
#bitcoin #kryptowaluty #gielda
(Źródło: Yahoo Finance)
@rukh a weź mnie nie denerwuj bo już od $16000 chciałem wejść i za każdym razem sobie mówiłem że już wyżej nie pójdzie i tylko będzie spadać, pewnie wejde w bitcoina za x lat na prawdziwej górce i strace w chuj, tak to działa, dlatego w sumie wolę nie wchodzić, jakoś lepiej mi się traci na tradycyjnej giełdzie
@Jamniki2: lol po czym wróci do poprzednich poziomów w 3-4 lata. Tyle lat minęło, a ludzie dalej się nie nauczą, że Bitcoin będzie niedowartościowany nawet przy $500k i warto w niego regularnie inwestować.
PS. nie jestem świeżakiem, swoje pierwsze BTC kupiłem w 2013, a w 2010 nawet je kopałem na swoim laptopie w akademiku przez tydzien, ale stwierdziłęm, że szkoda laptopa. Potem sformatowałem dysk i cały portfel poszedł się jebać :P
@brck89: jest mnóstwo narzędzi do odzyskiwania danych z takiego dysku. Gdybyś ich użył za wczasu, tj. zanim napisałeś dysk innymi danymi, to portfel byłby do odzyskiwania
@PieceOfShit: teraz to wiem, ale nie ma to znaczenia. Bawiłem się w to w 2010, bo kolega mi przy piwie powiedział o Bitcoinach. Potem stwierdziłem, że to bezwartościowe i w ogóle o tym nie myślałem aż do 2013, kiedy przeczytałem jakiś artykuł o pompie na BTC.
Myślę, że podobnych historii jest więcej, ja tam specjalnie tego nie rozpamiętuję. Znacznie bardziej bolała mnie utrata BTC w aferze Mt.Gox, ale wygląda na to, że już niedługo odzyskam jakieś 23% utraconych coinów.
ale kurwa Górka.... Ciekawe kiedy się skończy bessa a zacznie się passa.... Czyli poleci kał... Ja daje że 70k a potem zacznie spadać w dół
@Silwerbalk: wykopki to samo piszą od kilku lat, tylko kwota się ciągle zmienia
Niemcy zazdroszczą p*lakom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki
Tak mniej więcej wyglądają wszystkie wpisy kobiet na grupach motoryzacyjnych (-‸ლ)
#logikarozowychpaskow #motoryzacja #fotografia