• Wykop.pl
  • Wykopalisko 446
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      rukh 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+7

Jeśli trend się utrzyma, za niedługo Bitcoin będzie warty $70.000 i $100.000

#bitcoin #kryptowaluty #gielda
      (Źródło: Yahoo Finance)

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: Screenshot_2021-02-18-04-37-26-692_com.yahoo.mobile.client.android.finance.jpg

+: kodekscywilny, sp3cooland +5 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        ImperiumCienia 1 mies. temu

+6

@rukh: jeśli trend się utrzyma to jest wzrostom nie będzie końca i można losować poziomy do których dobije.

+: Masteriks, Jamniki2 +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Silwerbalk 1 mies. temu

+1

@rukh: ale kurwa Górka.... Ciekawe kiedy się skończy bessa a zacznie się passa.... Czyli poleci kał... Ja daje że 70k a potem zacznie spadać w dół

+: rukh
        • udostępnij
          • Link
      •  
        rukh 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Silwerbalk: To patrz na to. Tu nie widać górnej granicy
        To co się wydarzyło przez rok 2018 to jest nic.
        Wzrośnie do 200.000, spadnie do 80.000, wzrośnie do 700.000 ¯\_(ツ)_/¯

źródło: Screenshot_2021-02-18-05-04-34-543_com.yahoo.mobile.client.android.finance.jpg

+: Dymass
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Nwojtek 1 mies. temu via Android

+21

@rukh a weź mnie nie denerwuj bo już od $16000 chciałem wejść i za każdym razem sobie mówiłem że już wyżej nie pójdzie i tylko będzie spadać, pewnie wejde w bitcoina za x lat na prawdziwej górce i strace w chuj, tak to działa, dlatego w sumie wolę nie wchodzić, jakoś lepiej mi się traci na tradycyjnej giełdzie

+: BananowySok, xFlorian +19 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Amenotejiikara 1 mies. temu

+32

Ciekawe kiedy się skończy bessa a zacznie się passa

@Silwerbalk: chyba hossa i bessa

+: nserdon, innv +30 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        SzerPchorSzalik 1 mies. temu

+1

@Amenotejiikara: t6

• udostępnij
          • Link
      •  
        myidioci 1 mies. temu

+4

@Nwojtek: z tych powodów nakładam na ciebie obowiązek informowania o planowanych transakcjach co najmniej 24 godziny wcześniej.

+: Nwojtek, miekki_am +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        d1ck 1 mies. temu via iOS

+3

@Silwerbalk: Bessa i passa? Dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: Wloczykij2, Pawciosl +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        darvd29 1 mies. temu via iOS

+4

@Nwojtek: słowo klucz DCA

+: Nwojtek, rukh +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Nwojtek 1 mies. temu via Android

+1

@darvd29 dzięki, zapisane do poczytania bo jak na razie to lece na oparach( w sensie że całą noc siedziałem na wykopie) i zaraz idę spać

+: darvd29
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Jamniki2 1 mies. temu via Android

+3

@rukh kurwa ale nam tu analizę przedstawiłeś, wszystko w niej fajne tylko nie wziąłeś pod uwagę jednek rzeczy, w każdej chwili może wyjebac się na plecy jak parę lat temu o 80% xD

+: dejvo, rukh +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        rukh 1 mies. temu

+1

@Jamniki2: To mówię, było to od początku 2018 do grudnia tak, że mocno mocno spadło. Minimum z grudnia 2018 to nadal 1000% więcej niż w 2016.

+: miekki_am
        • udostępnij
          • Link
      •  
        maciejg 1 mies. temu via Android

+1

@rukh teraz będzie rosło wykładniczo, także KAŻDY moment jest dobry, by wejść!

• udostępnij
          • Link
      •  
        ktoco 1 mies. temu

0

Komentarz usunięty przez autora

• udostępnij
          • Link
      •  
        rukh 1 mies. temu

0

@maciejg: Wykładniczo, nie-wykładniczo.
        Mogło by być i warte $5, potem $10, to również 100% zarobi na tym,
        co gdyby warte było $500.000 potem $1.000.000

• udostępnij
          • Link
      •  
        rukh 1 mies. temu

0

Albo DOGE-coin względem Bitcoin, i to tylko w tym roku.
        z wartości 16 do 200, to 1150% na plusie!!!

Względem Dolara robi to 1600% wzrost

Zainwestowałeś $1000 na początku roku w Dogecoin, miałbyś 07.02.2021 $17.000

źródło: DOGE-BTC.png

• udostępnij
          • Link
      •  
        hanksters 1 mies. temu

0

@Silwerbalk: dobrze że nie passata

• udostępnij
          • Link
      •  
        Barto_ 1 mies. temu via Android

0

@rukh jakby człowiek kupił w październiku przynajmniej... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        brck89 1 mies. temu

0

@Jamniki2: lol po czym wróci do poprzednich poziomów w 3-4 lata. Tyle lat minęło, a ludzie dalej się nie nauczą, że Bitcoin będzie niedowartościowany nawet przy $500k i warto w niego regularnie inwestować.

PS. nie jestem świeżakiem, swoje pierwsze BTC kupiłem w 2013, a w 2010 nawet je kopałem na swoim laptopie w akademiku przez tydzien, ale stwierdziłęm, że szkoda laptopa. Potem sformatowałem dysk i cały portfel poszedł się jebać :P

• udostępnij
          • Link
      •  
        PieceOfShit 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@brck89: jest mnóstwo narzędzi do odzyskiwania danych z takiego dysku. Gdybyś ich użył za wczasu, tj. zanim napisałeś dysk innymi danymi, to portfel byłby do odzyskiwania

• udostępnij
          • Link
      •  
        brck89 1 mies. temu

0

@PieceOfShit: teraz to wiem, ale nie ma to znaczenia. Bawiłem się w to w 2010, bo kolega mi przy piwie powiedział o Bitcoinach. Potem stwierdziłem, że to bezwartościowe i w ogóle o tym nie myślałem aż do 2013, kiedy przeczytałem jakiś artykuł o pompie na BTC.

Myślę, że podobnych historii jest więcej, ja tam specjalnie tego nie rozpamiętuję. Znacznie bardziej bolała mnie utrata BTC w aferze Mt.Gox, ale wygląda na to, że już niedługo odzyskam jakieś 23% utraconych coinów.

• udostępnij
          • Link
      •  
        THredrock 1 mies. temu

0

@Jamniki2: Tak jak 11.01 gdy z 40k zjechaliśmy do 35k pisałeś że to koniec

Jak tam, lambo kupione? milion usd w 2022? xD jak zwykle zostaliscie wyjebani w dupe #bitcoin

• udostępnij
          • Link
      •  
        Mave 1 mies. temu

0

ale kurwa Górka.... Ciekawe kiedy się skończy bessa a zacznie się passa.... Czyli poleci kał... Ja daje że 70k a potem zacznie spadać w dół

@Silwerbalk: wykopki to samo piszą od kilku lat, tylko kwota się ciągle zmienia

• udostępnij
          • Link
      •  
        ParisHowlett 1 mies. temu via iOS

0

@rukh: moim zdaniem to sie jeszcze nic nawet nie zaczelo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: IMG_6897.PNG

• udostępnij
          • Link
      •  
        rukh 1 mies. temu

0

@Nwojtek: Bitcoinów podobno jest ograniczona ilość, im dłużej się go kopie, tym coraz bliżej maximum się dochodzi, coraz wolniej i wolniej. A skoro jest go ograniczona ilość .. To nie będzie można nic dodrukowywać ..
        Ale teraz przez ten skok do 52.000 zainteresowanie jeszcze bardziej wzrośnie, a za kilka dni będzie już 60.000

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

JustAnAir 5 godz. temu

+1103

Niemcy zazdroszczą p*lakom ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#heheszki

odpowiedzi (8)

biesy 11 godz. temu

+648

Wielga Bolzga, gospodarka hurr durr gonimy Zachód xD

#polska #emigracja #norwegia #dania #niemcy #pracbaza #gospodarka #pieniadze

odpowiedzi (74)

mun88 10 godz. temu

+1057

Tak mniej więcej wyglądają wszystkie wpisy kobiet na grupach motoryzacyjnych (-‸ლ)

#logikarozowychpaskow #motoryzacja #fotografia

odpowiedzi (77)

• pełna lista

Wykopalisko

• Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly 136
    • Wycięli stare drzewa, by odsłonić krzyż. "Bóg pilarzy" Wycięli stare drzewa, by odsłonić krzyż. "Bóg pilarzy" 88
    • Ewa Stankiewicz chwali się nagrodami za film o Smoleńsku. Oszukuje! Ewa Stankiewicz chwali się nagrodami za film o Smoleńsku. Oszukuje! 63
    • Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem 83
    • Ważne dni przed zwolennikami legalizacji marihuany. W Sejmie pojawią się... Ważne dni przed zwolennikami legalizacji marihuany. W Sejmie pojawią się... 56
    • AdBuster robił piranię... i miał mnóstwo szczęścia! AdBuster robił piranię... i miał mnóstwo szczęścia! 38
    • Zabójca Zauchy żałował swojego czynu. Dziś pracuje dla TVP Zabójca Zauchy żałował swojego czynu. Dziś pracuje dla TVP 90
    • FB ocenzurował artykuł o wielomilionowym imperium liderki ruchu Black Live Matte FB ocenzurował artykuł o wielomilionowym imperium liderki ruchu Black Live Matte 37
    • Wojna o amantadynę, czyli schizofrenia po polsku. Wojna o amantadynę, czyli schizofrenia po polsku. 26
    • Polska liderem w ilości zgonów w Europie od co najmniej 3 dni Polska liderem w ilości zgonów w Europie od co najmniej 3 dni 33

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.