( ͡º ͜ʖ͡º)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #seks #heheszki #humorobrazkowy #katolicyzm
Dzisiaj Volvo V60 z boxem dachowym.
Uwielbiam nadwozie kombi, ale nie jestem przekonany do boxów dachowych. Macie? Używacie? Duży dyskomfort związany z oporem powietrza w trasie?
#volvo #carboners #motoryzacja
@OrzechowyDzem to nie jest kwestia przekonania czy nie. Jeżeli potrzebujesz zabrać więcej niż wejdzie ci do bagażnika to nie masz wyjścia i ładujesz trumnę. Przy rozsądnych prędkościach nie ma to większego wpływu na jazdę.
Duży dyskomfort związany z oporem powietrza w trasie?
@OrzechowyDzem: hałas zalezy od budowy/producenta. Radio głośniej i nie słychać. Ważniejsze jest to na jaki vmax pozwala producent.
@OrzechowyDzem: w Październiku zrobilem ponad 3k km z boxem THULE Pacific 780 (420 Litrów). Samochód załadowany na full (rodzina 2+2) a i box po same brzegi.
Nie odczułem wielkiego dyskomfortu, nie przekraczałem 150km/h. Samochód dupy nie urywał, zwłaszcza silnik 1.4 125KM, ale dojechałem, wróciłem.
P.S. Nie widze innej opcji aby spakowac sie na dluzszy wyjazd z rodzina, nawet w kombi klasy E... dodatkowe litry zawsze sie przydadzą. No chyba ze kij z wyglądem i się weźmie jakies Berlingo XL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OrzechowyDzem: ja nie rozumiem po co ludziom takie coś na dachu. Widuję to na wielu, można powiedzieć, dużych autach. Czy ci ludzie biorą pół dobytku na byle wyjazd?
@OrzechowyDzem: napalony jesteś bo codziennie te V-ki postujesz, idź do salonu wyżyjesz się i będzie spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡º ͜ʖ͡º)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #seks #heheszki #humorobrazkowy #katolicyzm
#lego
Kiedy nie chcesz wydawać hajsu na nowy zestaw, bo masz wystarczającą ilość klocków.
Jaki kraj takie BLM
#bekazprawakow #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #heheszki