Życie samo pisze najlepsze scenariusze
#heheszki #humorobrazkowy
LICYTACJA
Orient Ray II - FAA02005D9
dane techniczne znajdziecie np. tutaj: https://www.zegarek.net/zegarki/orient/zegarek_orient_faa02005d9.html
Stan używany oceniam na 3+/5 - wiele rys na szkiełku (pic rel), pare milimetrowych uszczerbków na kopercie, porysowana bransoleta. Imo jest to zegarek dla osoby, która będzie chciała sama go wypolerować lub oddać do zegarmistrza i nada mu nowe ładne życie ;) Oprócz tego całkowicie sprawny, zegarek mialem od nowości około 3 lata.
Sprzedaje w zestawie z pudełkiem oraz dodatkowym 1 ogniwem (aktualnie bransoleta jest przystosowana na 17,5cm).
ZASADY LICYTACJI:
1) Cena wywoławcza 50 pln
2) Minimalne podbicie 5 pln
3) Przy podbiciu wołamy poprzednią osobę, która miała najwyższa ofertę.
3) Licytacja kończy się 24h po ostatniej dodanej ofercie
4) Płatnośc z góry (ze względu na moją pewną "reputację" czy wcześniejsze wysyłane zegarki)
5) Do ceny końcowej doliczam 15 pln na wysyłkę paczkomatem lub odbiór osobisty w Szczecinie
pokaż spoiler Punkt 3 był dwa razy
#zegarki #sprzedam
@xiaomi_lepsiejsze: 70pln
@KarmelowyJeremiasz: Seiko służy ciągle ale mam ochotę pobawić się z polerowaniem szkła i koperty więc spróbuję i tym razem :)
@KarmelowyJeremiasz faktycznie, Twój komentarz można uznać jako koniec ogólnej licytacji o 16:30. Ale gdy pierwszy raz zobaczyłem to domyśliłem się że o co w nim chodzi i wtedy już kolejne podbicie poszło więc nie wiem co powiedzieć.
@KarmelowyJeremiasz imo wg. Zasad wypisanych przez ciebie na samym poczatku, licytacje wygrywa
@Filipceglow lub ja XD
Mi nie zależy, chociaż chciałem się na nim pobawić w polerowanie itp. więc droga wolna ( ͡º ͜ʖ͡º)
@KarmelowyJeremiasz: ja podobnie jak mirek @xiaomi_lepsiejsze chcialem sie pobawic w polerowanie, nie mam parcia, a po dokladnym przeczytaniu zasad wiem ze zgodnie z nimi nie wygralem i nie mam zadnych oczekiwan czy roszczen, jesli zas mirek @KarmelowyJeremiasz zdecyduje, ze bierze moja oferte, to jestem w stanie podtrzymac moje stanowisko i przelac 250zl niezwlocznie
@KarmelowyJeremiasz ogólnie według zasad ja wygrałem, Filip mnie nie zawołał, czyli jego podbicie się nie liczyło. No ale niech już weźmie
@xiaomi_lepsiejsze ma racje, ale jesli ma nic przeciwko, to wezme
@KarmelowyJeremiasz poprosze dane do przelewu na PW
Życie samo pisze najlepsze scenariusze
#heheszki #humorobrazkowy
W nawiązaniu do wpisu, który dodałem 6 kwietnia 2020 roku. Na wstępie chciałbym wyróżnić użytkownika, który przypomniał mi o moim zobowiązaniu @jabl gdyby nie on nie zrobiłbym tego. Na śmierć zapomniałem do czego się przyznaję i przepraszam.
Postanowiłem, że przekopiuję całą treść mojego wpisu z przed roku i w nawiasie dodam aktualne dane. Oczywiście potraktujmy pokaż całość