• Wykop.pl
  • Wykopalisko 643
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Veillo 1 mies. temu

+9

Godzina 11 jakaś stara baba puka mi do mieszkania, otwieram i mówi mi, żebym przestał szurać krzesłem bo wszystko do jej mieszkania słychać, dziecko ma lekcje zdalne i nie może się skupić, to jej mówię, że jest 11 i żeby kupiła młodemu słuchawki, jak człowiek, po czym zamknąłem drzwi xD
      #gownowpis #bekazpodludzi #zalesie

+: szczurozjadacz, 2-Fenyloetyloamina +7 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        brakloginuf 1 mies. temu

+1

@Veillo: wez tance jakies urzadz teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: PIAN--A_A--KTYWNA
        • udostępnij
          • Link
      •  
        szczurozjadacz 1 mies. temu

+2

@Veillo: przyczep na taśmę do podłogi elektryczną szczoteczkę i przyklejony do niej widelec.

+: deliver, AnakondaWins
        • udostępnij
          • Link
      •  
        jestepianke 1 mies. temu via Android

+5

@Veillo XDDDDDD ludzie to mają nasrane. Niedługo będzie im przeszkadzać że chodzisz

+: deliver, Mayrus +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        dudi-dudi 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+6

@Veillo: kiedyś w poprzednim mieszkaniu baba zadzwoniła na pały bo odkurzalem w niedzielę w południe xDDD

+: deliver, jestepianke +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        spacja_enter 1 mies. temu

+2

@Veillo: wow, ale z ciebie twardziel. Świetnie ogarnąłeś sprawę i wiesz jak mieć z sąsiadami na pieńku. A tak poważnie, to niczym się nie różnisz od tej "starej baby", bo zachowałeś się tak samo. Typowe polaczkowe podejście, że nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć xD

+: Nolaan_, Sheio
        • udostępnij
          • Link
      •  
        szczurozjadacz 1 mies. temu

0

@spacja_enter: Ale przecież co robi nie tak? xD To jest właśnie dobre podejście. Ty to za to taki jesteś światowy, pewnie byś panią przeprosił, wyłączył wszystkie sprzęty, położył się na łóżku w swojej jaskini i przeczekałbyś ze swoimi sprawami do momentu aż kobieta poszłaby spać.

pokaż spoiler I to później cicho załatwiasz swoje sprawy, tak by jej nie obudzić.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Vegeta696 1 mies. temu

+1

@spacja_enter: ty tak serio?

+: Cecill
        • udostępnij
          • Link
      •  
        spacja_enter 1 mies. temu

+3

@szczurozjadacz: sam mieszkałem w bloku i normalną sytuacją jest to, że słychać sąsiadów. Nie trzeba od razu po otwarciu drzwi oburzać, że jak śmie śmieć mnie śmie kazać. Warto się zastanowić czy może faktycznie to SZURANIE jest normalne, czy nie dałoby się coś z tym zrobić żeby nie szurać aż tak głośno, że sąsiad się fatyguje, by zwrócić uwagę. Jak robiłem remont mieszkania to na klatce wywiesiłem karteczkę, że będzie w danych godzinach głośno i w razie gdyby komuś mocno przeszkadzało, to by nie bał się przyjść zwrócić uwagę. Serio, nie kosztuje to AŻ tyle żeby być po prostu życzliwym i nie obrażać się jak dziecko na to, że ktoś zwraca komuś uwagę xD

+: Sheio, SheenaT +1 inny
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

spokoczajnik 6 godz. temu

+587

Kurcackowe stopy

odpowiedzi (10)

Piotrek7231 9 godz. temu

+626

odpowiedzi (24)

Funky__Koval 4 godz. temu

+81

Jakiś chętny #bialorycerstwo ? #p0lka w potrzebie pisze do mnie.

Oczywiście przekaże xd

odpowiedzi (46)

• pełna lista

Wykopalisko

• Janusz Korwin Mikke poluje na lewaka XD Janusz Korwin Mikke poluje na lewaka XD 101
    • 1 proc. najbogatszych wytwarza 2 razy więcej CO2, niż 50 proc. biednych 1 proc. najbogatszych wytwarza 2 razy więcej CO2, niż 50 proc. biednych 56
    • Bardzo dobre wypunktowanie zielonego ładu w UE Bardzo dobre wypunktowanie zielonego ładu w UE 35
    • JUŻ NIEBAWEM ZAPŁACISZ ZA BRAK MASKI NA SWOIM PODWÓRKU!!!  #policja #mandat JUŻ NIEBAWEM ZAPŁACISZ ZA BRAK MASKI NA SWOIM PODWÓRKU!!! #policja #mandat 134
    • Zapowiedź symulatora Polskiej Policji pod nazwą Riot Control Simulator Zapowiedź symulatora Polskiej Policji pod nazwą Riot Control Simulator 138
    • dancingsfinks aka Michael Jackson vs oprawcy dancingsfinks aka Michael Jackson vs oprawcy 120
    • Chińskie władze przechwytują 7221 ludzkich penisów z Nigerii Chińskie władze przechwytują 7221 ludzkich penisów z Nigerii 84
    • Samochodoza - Awaryjna sytuacja Samochodoza - Awaryjna sytuacja 88
    • Tomasz Sakiewicz i „GPC” muszą przeprosić Lisa i Żakowskiego Tomasz Sakiewicz i „GPC” muszą przeprosić Lisa i Żakowskiego 42
    • Orzecznik ZUS podarł wyniki badań. ZUS twierdzi, że pacjentka symuluje Orzecznik ZUS podarł wyniki badań. ZUS twierdzi, że pacjentka symuluje 34

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia katolicyzm koronawirus kultura motoryzacja muzyka neuropa pieniadze policja polityka polska prawo samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.