Kurcackowe stopy
Godzina 11 jakaś stara baba puka mi do mieszkania, otwieram i mówi mi, żebym przestał szurać krzesłem bo wszystko do jej mieszkania słychać, dziecko ma lekcje zdalne i nie może się skupić, to jej mówię, że jest 11 i żeby kupiła młodemu słuchawki, jak człowiek, po czym zamknąłem drzwi xD
#gownowpis #bekazpodludzi #zalesie
@Veillo: przyczep na taśmę do podłogi elektryczną szczoteczkę i przyklejony do niej widelec.
@Veillo: kiedyś w poprzednim mieszkaniu baba zadzwoniła na pały bo odkurzalem w niedzielę w południe xDDD
@spacja_enter: Ale przecież co robi nie tak? xD To jest właśnie dobre podejście. Ty to za to taki jesteś światowy, pewnie byś panią przeprosił, wyłączył wszystkie sprzęty, położył się na łóżku w swojej jaskini i przeczekałbyś ze swoimi sprawami do momentu aż kobieta poszłaby spać.
pokaż spoiler I to później cicho załatwiasz swoje sprawy, tak by jej nie obudzić.
@szczurozjadacz: sam mieszkałem w bloku i normalną sytuacją jest to, że słychać sąsiadów. Nie trzeba od razu po otwarciu drzwi oburzać, że jak śmie śmieć mnie śmie kazać. Warto się zastanowić czy może faktycznie to SZURANIE jest normalne, czy nie dałoby się coś z tym zrobić żeby nie szurać aż tak głośno, że sąsiad się fatyguje, by zwrócić uwagę. Jak robiłem remont mieszkania to na klatce wywiesiłem karteczkę, że będzie w danych godzinach głośno i w razie gdyby komuś mocno przeszkadzało, to by nie bał się przyjść zwrócić uwagę. Serio, nie kosztuje to AŻ tyle żeby być po prostu życzliwym i nie obrażać się jak dziecko na to, że ktoś zwraca komuś uwagę xD
Jakiś chętny #bialorycerstwo ? #p0lka w potrzebie pisze do mnie.
Oczywiście przekaże xd