#zwiazki #wygryw #urodziny #rozowepaski A co pochwale sie prezentem od dziewczyny na 17. (Te gumy dla beki są, ale do śmieci nie wyjebie - moze sie kiedys przydadzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) tymczasowo prawiczek here)
@RobieZdrowaZupke: Nigdy nie miałem okazji napić się czerwonego.
U nas były tylko zielone.
Komandos na zawsze w moim sercu. <3
@RobieZdrowaZupke: @Shogun667: zielony zawsze w moim sercu. Choć nie byłem jakimś weteranem w jego piciu ale flacha na dwa przechylenia leciała bez problemu. Uczucie jakby mi Jezusem bosymi stopkami zapierdalała po podniebieniu (ʘ‿ʘ)
@SanteSimon: Już nie mam. Szkołę średnią skończyłem ponad 10 lat temu, a zielonego komandosa przestali produkować z 5-7 lat temu.
@RobieZdrowaZupke: Mmmmm, smak wagarów w liceum. Tanie wino, przegryzane kanapkami, wypijane na jakiejś łączce przy torach. Ach, kiedyś to było!
@RobieZdrowaZupke: taaaa... komandos, spiritus... i owoce xD Kpiny, sama chemia, ale się piło bo kosztowało jedyne 3,40 :D
@SanteSimon: przestali produkować go ponad 10 lat temu (╯︵╰,) https://rc.fm/polityczne/ostrowin-w-upadlosci.html
#zwiazki #wygryw #urodziny #rozowepaski A co pochwale sie prezentem od dziewczyny na 17. (Te gumy dla beki są, ale do śmieci nie wyjebie - moze sie kiedys przydadzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) tymczasowo prawiczek here)
Ziomek jest w NL magazynierem.
Kupił sobie Iphone 12 Pro Max za 1500 EUR i nie wydał na to całej pensji.
Ile w PL za ten sam telefon? 7200 PLN.
Który kurwa magazynier lata z Pro Maxem? ;p Chyba debil co się kredytuje. Poza tym 7k netto to granica bogactwa wg. #pis
Także oficjalnie - w NL iPhone 12 Pro Max to telefon dla pokaż całość
Pizza którą zamówił sobie mój stary
Cena ponad 43 pln, realnie koszt zrobienia tej pizzy wyliczyłem na ok 9 pln i 30 min czasu, chociaż może być taniej, bo kupują produkty hurtowo.
#jedzenie #dieta #pizza #pdk #bekazpodludzi #dietapudelkowa #cateringdietetyczny