• Wykop.pl
  • Wykopalisko 488
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      MsCzeslaw 1 mies. temu

0

Hej. Czy zdarzyło się komukolwiek, że w nowym kompresorze klimy (nissens) była wadliwa cewka? Mam właśnie taką sytuację, choć podejrzewam że mogli mi mechanicy przy montażu pokombinować. Niestety nic nie udowodnię a kompresor jako część kupowałem indywidualnie a nie przez mechanika.
      #saab #motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        kfffasny 1 mies. temu

0

@MsCzeslaw: wszystko teraz jest możliwe. wymieniałem w moim 93 SS komplet sprzegła z dwumasem, po wymianie sprzegło nie chodziło jak należy, jezdziłem do trzech osob żeby odpowietrzyć porzadnie, wymieniłem dodatkowo sprezyne odbijajaca sprzegła, dalej było nie tak, okazało się ze nowy wysprzeglik LUK był wadliwy...

• udostępnij
          • Link
      •  
        trzaichlac69 1 mies. temu

0

@MsCzeslaw: Kompresor do zdjęcia i reklamacji.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

biesy 8 godz. temu

+543

Wielga Bolzga, gospodarka hurr durr gonimy Zachód xD

#polska #emigracja #norwegia #dania #niemcy #pracbaza #gospodarka #pieniadze

odpowiedzi (61)

arkan997 9 godz. temu

+3166

#bekazpisu #tvpis #heheszki

odpowiedzi (22)

Orowerbogatszy 11 godz. temu

+1245

Mireczki z tagu niemcy dupa cicho ( ͡° ͜ʖ ͡°) #bekazpisu #tvpis

odpowiedzi (18)

• pełna lista

Wykopalisko

• "Spowiedź ratownika medycznego" o koronawirusie "Spowiedź ratownika medycznego" o koronawirusie 197
    • Abp Jędraszewski bierzmuje w pandemii. W kościołach przekroczony limit wiernych Abp Jędraszewski bierzmuje w pandemii. W kościołach przekroczony limit wiernych 97
    • Mężczyznom nie wypada żalić się na dyskryminację ich płci. Mężczyznom nie wypada żalić się na dyskryminację ich płci. 75
    • „Zbyt często włączaliśmy respirator (...) Pozbywaliśmy się problemu” „Zbyt często włączaliśmy respirator (...) Pozbywaliśmy się problemu” 55
    • PiS obsadził stanowiska w uzdrowisku. Prezesem 30letni współpracownik Glińskiego PiS obsadził stanowiska w uzdrowisku. Prezesem 30letni współpracownik Glińskiego 38
    • By wykonać autostradowe patrole, Renault Master Z.E. musi ciągnąć baterie By wykonać autostradowe patrole, Renault Master Z.E. musi ciągnąć baterie 44
    • Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly Red Dead Redemption 2 Niedźwiedź grizzly 76
    • W Madrycie odbył się marsz komunistów. Wychwalano Stanina i Lenina. W Madrycie odbył się marsz komunistów. Wychwalano Stanina i Lenina. 22
    • Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem Policja opublikowała wizerunek mężczyzny, który zranił kobietę nożem 43
    • Sondaż: PiS z największą stratą. Ruch Hołowni coraz mocniejszym wiceliderem Sondaż: PiS z największą stratą. Ruch Hołowni coraz mocniejszym wiceliderem 48

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.